16.11.15

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ… »oι ΗΠΑ γνώριζαν για τις Τρομοκρατικές Επιθέσεις στο Παρίσι αλλά Σιώπησαν»


Καταγγελία Ζουγκάνοφ: »oι ΗΠΑ γνώριζαν και κυρίως η NSA για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι αλλά σιώπησαν για να...
επωφεληθούν.Αναμένονται επιθέσεις και σε άλλες ευρωπαικές πόλεις… »

Ο επικεφαλής του ρωσικού κομμουνιστικού κόμματος Guennadi Ziouganov δήλωσε ότι οι πράκτορες των πληροφοριών της Αμερικής κυρίως του NSA γνώριζαν καλά τα σχέδια των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι αλλά ηθελημένα σιώπησαν.

Στην ρωσική κρατική τηλεόραση 2 δήλωσε ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών τωγ ΗΠΑ η NSA, εκτός των άλλων προγραμμάτων της παρακολούθησης τηλεφωνικών συνομιλιών χιλιάδων ατόμων σε ΗΠΑ και αλλού γνώριζετα σχέδια επίθεσης τρομοκρατών στο Παρίσι.

«Οι ΗΠΑ παραμένουν σιωπηλές αναφορικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι γιατί αυτές θέλουν να επωφεληθούν για να δικαιολογήσουν τις δικές τους πολιτικές και διαδρομές »,πρόσθεσε.Υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να γίνει πιστευτό ότι χωρίς τηνWashington, οι ευρωπαικές χώρες θα είναι θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων και ότι έχουν ανάγκη από τις στρατιωτικές ικανότητες όος και των υπηρεσιών τους ασφαλείαςγια να υπεραμυνθούν έναντι των τρομοκρατών. . « Οι ΗΠΑ προσανατολίζονται ν΄αναπτύξουν την εξάρτηση της Ευρώπης απέναντι στην Washington.Ο πιο σημαντικός μηχανισμός για να επιτύχει αυτόν τον στρατηγικό στόχο είναι να επιτρέψει στους τρομοκράτες να διαπράξουν αιματηρές επιθέσειςστις ευρωπαικές πόλεις», αναφέρει ο Guennadi Ziouganov.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να ενημερώσουν την υπηρεία πληροφοτιών της Γαλλίας πριν επέλθουν αυτές οι επιθέσεις αλλά η Washingtonσιώπησε εκ προθέσεως.Αναμφίβολα οι ΗΠΑ θα ευνοηθούν από τις επιθέσεις αυτές για ν΄αναπτύξουν την επιρροή τους στην Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη. .« Στο εγγύς μέλλον θα γίνουμε μάρτυρες της ανάπτυξης , των ικανοτήτων του ΝΑΤΟ και της αύξησης του προυπολογισμού του.Και οι ΗΠΑ θα επωφεληθούν για να προωθήσουν τους στόχους τους. »

Στη σύγχρονη συγκυράι οι ΗΠΑ δεν σκέπτονται παρά πως να διασφαλ΄σιουν τα συμφέροντά τους και την ασφάλεια και όσο για την ασφάλεια των μελών του ΝΑΤΟ τα μάτρα τοςυ αποδεικνύονται απλά συνθήματα.«όσο μια τέτοια πολιτική θα εφαρμόζεται από τον Λευκό Οίκο να υποστηρίζονται κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις θα μπορούσαμε να πούμε ότι αναλογες τέτοιες επιθέσεις με το Παρίσι θα γίνουν και σε άλλες ευρωπαικές χώρες».

Οι επιθέσεις στο Παρίσι διαδέχονται την επίσης τρομοκρατική επίθεση στο Charlie Hebdo που ή γαλλική κυβέρνηση είχε δηλώσει ότι θα ενδυναμώσει τα με΄τρα ασφαλείας.Υπό αυτήν την οπτική η ανικανότητα της κυβέρνησης και των μηχανισμών ασφαλείας της Γαλλίας να προβλέψουν αυτές τις επιθέσεις την Παρασκευή προκαλεί μια μεγάλη γενική έκπληξη. 15.11.12015 IRIB

hellasforce.com



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook