18.12.15

Η 20χρονη που ξοδεύει 20.000 ευρώ το μήνα για ψώνιαΜεταξύ των «πλούσιων παιδιών του...
Instagram», ομάδας ζάπλουτων νεαρών που επιδεικνύουν διαδικτυακά στους χιλιάδες followers τους τον πανάκριβο τρόπο ζωής τους, είναι και η 20χρονη Lana Scolaro.

Κερδίζει επάξια μια θέση στην ομάδα αυτή αφού ξοδεύει πάνω από 20.000 το μήνα σε παπούτσια, τσάντες και ρούχα.
Όπως και τα υπόλοιπα πλουσιόπαιδα του Instagram, η Lana ποστάρει φωτογραφίες με αντικείμενα και δραστηριότητες που οι περισσότεροι χρήστες δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν, όπως οι πτήσεις με ιδιωτικό τζετ, η μετακίνηση με λιμουζίνες ή ένα δείπνο σε κάποιο από τα πιο ακρινά εστιατόρια του κόσμου.
Η γεννημένη στο Λονδίνο 20χρονη ζει τόσο διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο που πιστεύει πως ο μέσος Βρετανός διαθέτει περίπου 7000 ευρώ το μήνα για ψώνια!
Η 20χρονη πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ για τα «πλούσια παιδιά του Instagram» ενώ το προφίλ της είναι το πληρέστερο ντοκιμαντέρ των δραστηριοτήτων της και των δαπανηρών της αγορών.
Όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή του Channel 4, ξοδεύει περίπου 20.000 ευρώ το μήνα στα ψώνια της. «Πιστεύω πως ο μέσος πολίτης δίνει από 4.000 έως 7.000 το μήνα», λέει.
«Δεν μου αρέσει το Instagram. Ο μόνος λόγος που έχω προφίλ είναι για να μπορώ να προσέχω τις κόρες μου», εξομολογείται η μητέρα της. «Σκέφτομαι τους κινδύνους του να έχεις προφίλ. Δεν ξέρεις ποιοι σε ακολουθούν. Δεν ξέρεις ποιοι παρακολουθούν τη ζωή σου. Τριάντα- τόσα χρόνια πριν όταν το ίντερνετ δεν υπήρχε η ζωή μου ήταν υπέροχη. Όταν λες ‘πλούσια παιδιά του Instagram’, τι από αυτό είναι πραγματικά αληθινό;» καταλήγει.http://www.newsbeast.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook