3.12.15

6/7/2015 ο Τσίπρας έβγαλε έρπη – 3/12/2015 Τελικά ήταν μακιγιάζ – Μερικοί τρελοί το είχαν πει από τότε



Από την πρώτη στιγμή που αμέσως μετά το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού, είδαμε τον Τσίπρα με έρπη στα χείλη, αμέσως καταλάβαμε δύο πράγματα:

1ον) Η Ελλάδα θα πονέσει και θα πονέσει ΠΟΛΥΥΥ!

2ον) Οι συμβουλάτορες του...
Τσίπρα είναι ίδιοι με του ΓΑΠ… Και οι δύο τους φόρτωσαν ψεύτικο έρπη.. για να «πείσουν» τους ηλίθιους που τους πιστεύουν.

Ναι γιατί πρόκειται για ηλίθιους, γιατί πως αλλιώς να νοιώσει κάποιος ήταν σήμερα 4 μήνες παρά 2 μέρες μετά μαθαίνουμε από τα χείλη της Ραχήλ Μακρή, ότι ο έρπης του Τσίπρα είναι… μακιγιάζ!!!!



Δείτε τι είπε η Ραχήλ Μακρή:

Στο facebook γράψατε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μυξοκλαίει, βγάζει έρπη και την ίδια ώρα παραδίδει το λαό και τη χώρα».

Παλιά δεν μυξόκλαιγε ότι τον εκβίασαν; Εγώ δεν μυξοκλαίω. Ούτε θα παρέδιδα το λαό και τη χώρα. Όσους έρπεις και να έβγαζα. Εγώ βγάζω γιατί είναι ιός και τον έχεις, δεν τον κάνεις μακιγιάζ. Όπως έβγαζε όλως τυχαίως και ο Παπανδρέου. Ο έρπης είναι ιός. Δεν τον βγάζει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ό,τι και να πάθει. Δεν τον βγάζει ο οποιοσδήποτε από το άγχος. Είτε έχεις αντισώματα είτε δεν έχεις. Οι άνθρωποι που βγάζουν έρπη, βγάζουν από μικροί. Δεν μπορεί ένας που δεν έχει βγάλει ποτέ, να βγάλει ξαφνικά έρπη. Μακιγιάζ είναι.

Άρα, λέτε, ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ;

Φυσικά ήταν αφού έβγαζε selfie με τον Καμμένο. Τάχα μου για να δείξουν πόσο σοκαρισμένος ήταν και να πουν «τον καημένο».

Τώρα όμως;

Τώρα κατέκτησε για δεύτερη φορά την εξουσία, γιατί να μυξοκλάψει; Τώρα κάνει μαγκιές. Τώρα απειλεί.
http://katohika.gr/ellada/672015-o-tsipras-ebgale-erpi-3122015-telika-itan-makigiaz-merikoi-treloi-to-eixan-pei-apo-tote/




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook