16.12.15

Αλέξη «πούλα» γρήγορα τώρα που η ΝΔ κάνει ότι δεν βλέπει!


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. χαρίζει τα φιλέτα της ΕΥΔΑΠ, της ΔΕΗ, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια σε ξένους επενδυτές και η ...
αντιπολίτευση είναι εξαφανισμένη – Μεγαλείο πολιτικής υποκρισίας
Έτσι γίνονται τα καλά deals – Με πόνο ψυχής και διαδικασίες κατεπείγοντος ξεπουλάς τη δημόσια περιουσία και μετά βγαίνεις στα κανάλια και ρίχνεις δάκρυ… κορόμηλο.

Με πρόσχημα τις δήθεν «σκληρές διαπραγματεύσεις», το «παράλληλο πρόγραμμα» και τον περίφημο «πόλεμο με τη διαπλοκή» η αριστερόστροφη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου ξεπουλάει τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας σε ξένα funds και πολυεθνικές σε εξευτελιστικές τιμές και την ίδια ώρα η μείζων και η ελάσσων αντιπολίτευση προσποιούνται ότι δεν βλέπουν τίποτα.
Ο Αλέξης – go back κυρία Μέρκελ – χαρίζει σε τιμές ευκαιρίας, στους ξένους επενδυτές που μέχρι χθες αποκαλούσε «κοράκια των αγορών», όλα τα φιλέτα.
Ξεπουλάει την ΕΥΔΑΠ, την ΔΕΗ, τα αεροδρόμια, τα τρένα και τα λιμάνια σε πολυεθνικές Γερμανικών, Γαλλικών, Κινεζικών και Αμερικανικών συμφερόντων και η ΝΔ ασχολείται με την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου!
Καταπληκτικό.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει ρουθούνι. Εκτός από τη ΝΔ που όπως είπαμε ασχολείται με το Altsantiri, εξαφανισμένα είναι βεβαίως και τα υπόλοιπα κόμματα.
ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΚΕ, Λεβέντης και λοιποί δεν βλέπουν τίποτα…
Έχουν πάθει πολιτική βλεφαρόπτωση οι άνθρωποι.
Ούτε συνεννοημένοι να ήταν…
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook