22.12.15

Πούτιν: Θα χτυπήσουμε με πυρηνικά τους τζιχαντιστές εάν…


Η Ρωσία θα συνεχίσει να βελτιώνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο για να αποτρέψει πιθανές απειλές, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού πυραύλων cruise προκειμένου να χτυπήσει το...
Ισλαμικό Κράτος.
Μιλώντας για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ της Ρωσικής τηλεόρασης, δήλωσε πως δεν θα χρησιμοποιούσε απαραίτητα το «μεγάλο πυρηνικό ραβδί» του.
Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε πως θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά μόνο για ασφάλεια και προστασία, αλλά αν οι συμβατικές επιθέσεις αποτύχουν να αποτελειώσουν τους τζιχαντιστές τότε θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.
Ο Πούτιν δήλωσε πως οι πύραυλοι Cruise μπορούν να εφοδιαστούν με πυρηνικές κεφαλές.
Κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνάντησης με τον Υπ. Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, δήλωσε: «Πρέπει να αναλύσουμε τι συμβαίνει στο πεδίο της μάχης, πως λειτουργουν τα όπλα. Οι Kalibrs (πύραυλοι που εκτοξεύονται από θαλάσσης) και οι ΚΗ – 101 (πύραυλοι Cruise) έχουν αποδείξει πως είναι σύγχρονοι και αποτελεσματικοί και τώρα ξέρουμε πως μπορούν να εφοδιαστούν με πυρηνικές κεφαλές».
Αλλά μια τέτοια επίθεση κατά των τζιχαντιστών θα είναι το τελευταίο μέτρο «Φυσικά δεν είναι απαραίτητο και ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ» κατέληξε.
ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook