18.12.15

Η πιο όμορφη φοροφυγάς του κόσμου...



Συνέλαβαν για φοροδιαφυγή την Bar Refaeli στο ΙσραήλΣυνέλαβαν τo μοντέλο, Bar Refaeli, μετά από έφοδο στο σπίτι της.
Συνελήφθη και η μητέρα της...

Μπλεξίματα φαίνεται πως έχει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο αφού συνελήφθη μαζί με την μητέρα του για φοροδιαφυγή.

Το σούπερ μόντελ από το Ισραήλ Bar Refaeli συνελήφθη την Τετάρτη μετά από...
έφοδο στο σπίτι της, με την κατηγορία της φοροδιαφυγής σε εισόδημα εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.

Όπως αναφέρει η Jerusalem Post μετά από πολύωρη κράτηση, το BBC κάνει λόγο για 12ωρη ανάκριση, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Ελεύθερη αφέθηκε και η μητέρα της Zipora η οποία αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες.

Το 30χρονο μοντέλο κατηγορείται ότι έλαβε το ποσό των 256.000 δολαρίων σε μορφή υπερπολυτελών διαμερισμάτων στο όνομα της μητέρας της και του αδερφού της καθώς και δύο αυτοκίνητα, ένα Range Rover και ένα Lexus. Tα αυτοκίνητα τα έλαβε ως αντάλλαγμα για να φωτογραφηθεί σε αυτά αλλά ποτέ δεν τα δήλωσε στην εφορία.

Τα διαβατήρια των δύο γυναικών κατασχέθηκαν, ενώ τους επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από το Ισραήλ, χωρίς την άδεια των αρχών, για 180 μέρες.

Μαμά και κόρη κατηγορούνται ακόμη για ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την κατοικία του μοντέλου, προκειμένου να αποφευχθεί η καταβολή των φόρων. Η Bar Refaeli είχε δηλώσει ψευδώς κάτοικος εξωτερικού, ενώ στην πραγματικότητα ζούσε στο Τελ Αβίβ για να κάνει χρήση του δικαιώματος, σύμφωνα με το οποίο οι κάτοικοι του εξωτερικού δεν υποχρεούνται να δηλώνουν εισοδήματα που έχουν αποκτήσει εκτός του Ισραήλ

Σύμφωνα τον Guardian η περιουσία της Refaeli, που πρόσφατα παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Adi Ezra στο Ισραήλ, ανέρχεται στα $20 εκατομμύρια.

protothema.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook