21.12.15

Αντίστροφη μέτρηση για το Facebook - Θα πάψει να υπάρχει σε...


Μπορεί κάποια πράγματα να τα θεωρούμε δεδομένα στην καθημερινότητά μας, ωστόσο σε...
πέντε χρόνια δεν θα υπάρχουν!

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται η δημοφιλής τεχνολογική ιστοσελίδα mashable.com, καθώς, όπως αναφέρει, οκτώ πράγματα, εκ των οποίων το Facebook και η σοκολάτα, θα αποτελούν παρελθόν το 2020.

Σύμφωνα με μελέτες, η σοκολάτα θα είναι υπό εξαφάνιση σε 5 χρόνια. Ο λόγος; H ζήτηση της συνεχώς αυξάνεται, ενώ η παραγωγή κάθε χρόνο όλο και μειώνεται. Έτσι, το ξηρό κλίμα κατά μήκος της Ακτής Ελεφαντοστού και της Γκάνα είναι πολύ πιθανό να κάνουν τη σοκολάτα, προϊόν πολυτέλειας.

Όσο για το Facebook;

Μετά από αναλύσεις των δύο τελευταίων χρόνων, έχει διαπιστωθεί πως το Facebook θα διαλυθεί το 2020, εξαιτίας του εξωτερικού ανταγωνισμού και της πτώσης των τιμών των μετοχών.

Έτσι, μπορεί το αγαπημένο μας μέσο να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο κόσμο της τεχνολογίας, αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο σε 5 χρόνια, σύμφωνα πάντα με το mashable.com.

Τα υπόλοιπα που πρέπει να... ξεχάσουμε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, είναι: το ουίσκι μπέρμπον, οι αριθμοί PIN και τα μπλοκ επιταγών, το ήλιο, οι αφρικανικοί ελέφαντες, τα CD και οι ρινόκεροι της Νότιας Αφρικής!
Πηγη madata



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook