16.12.15

KAI…ΒΑΜΠΙΡ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δεν ξέρουν κυριολεκτικά από πού να πιαστούν οι «φίλοι» και «σύμμαχοι» μας Τούρκοι για να «εξοντώσουν» με τον τρόπο τους τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαδιμήρ Πούτιν, που τελευταία τους…
έχει κάνει τον βίο αβίωτο!

Έτσι από μια φωτογραφία που κυκλοφορεί ευρέως στον τουρκικό τύπο, (εφημερίδες Türkiye, Akşam,) υποστηρίζουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι ένα… κυριολεκτικά βαμπίρ και ότι έχει παρουσιαστεί και άλλες δυο φορές στο παρελθόν στην επικαιρότητα.

Την πρώτη φορά 100 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1920 σαν αξιωματικός του ρωσικού στρατού, ενώ η δεύτερη εμφάνιση του Ρώσου προέδρου –βαμπίρ είναι το 1941 σαν πιλότος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που μάχονταν τα ναζιστικά στρατεύματα που είχαν τότε εισβάλλει στην Ρωσία.

Πραγματικά… «συγκλονιστικές» οι αποκαλύψεις του τουρκικού τύπου που επικαλείται ανάλογες αποκαλύψεις από διεθνείς ιστοσελίδες οι οποίες υποστηρίζουν πως τώρα «αποκαλύπτεται» ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι κυριολεκτικά ένα βαμπίρ, γι” αυτό και έχει ένα «περίεργο» περπάτημα όπως σχολιάζει αυτές τι μέρες ο διεθνής τύπος.

Όλα αυτά μας θυμίζουν τα αμερικανικά προτεσταντικά κανάλια που τα τελευταία χρόνια προπαγανδίζουν με λύσσα ότι ο Πούτιν είναι ο… Αντίχριστος που πρέπει να καεί στην πυρά.

Όσον αφορά τους Τούρκους, να δούμε τι άλλο θα σοφιστούν εκεί στην άλλη πλευρά του Αιγαίου για να «παρηγορηθούν» από τις άγριες αντιδράσεις της Αρκούδας στην τουρκική πρόκληση της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook