29.1.16

¨Ερντογάν πες αλεύρι ο Πούτιν σε γυρεύει¨ … Οι Τρομοκράτες που ανατίναξαν το Ρωσικό Α321 στο ΣΙΝΑ βρίσκονται στην Τουρκία.


Φώτο από Pravda.Ru
¨Ερντογάν πες αλεύρι ο Πούτιν σε γυρεύει¨
Προς το παρόν ο...
Πούτιν γυρεύει τους δολοφόνους των 224 επιβατών κυρίως γυναικόπαιδων που κομμάτιασαν με την φονική έκρηξη στο μοιραίο Airbus Α321 των ρωσικών αερογραμμών- της Kogalymavia υπεράνω της χερσονήσου του ΣΙΝΑ που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Sharm el Sheikh στην Αγία Πετρούπολη.
Και που λοιπόν τους βρήκε;
Μα φυσικά στην Τουρκία.
¨Οι εκπρόσωποι των ρωσικών ειδικών υπηρεσιών μαζί με αυτούς της Αιγύπτου στο πλαίσιο των κοινών ερευνών για τον εντοπισμό και την τύχη των υπεύθυνων τρομοκρατών για την αεροπορική τραγωδία στις 31 Οκτωβρίου 2015 προσδιόρισαν την ταυτότητα έξη ατόμων μεταξύ αυτών και του προσώπου που φύτευσε τα εκρηκτικά στην μοιραία πτήση.
Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στην καμπίνα από έναν υπάλληλο του αιγυπτιακού αεροδρομίου. Ο δράστης εργαζόταν στο αεροδρόμιο λίγο
πριν από την ημέρα της καταστροφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μετά την γενόμενη τραγωδία.
Ο δράστης εργαζόταν στο αεροδρόμιο ως φορτωτής. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη της φόρτωσης των αποσκευών των επιβατών στο αεροπλάνο .
Αμέσως μετά την συντριβή του αεροπλάνου ο φορτωτής εξαφανίστηκε από το αεροδρόμιο.
Και οι αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας ανακάλυψαν ότι ο ύποπτος πήγε στην Τουρκία.¨
01/28/2016 | Πηγή: Pravda.Ru
Μάλλον ο Ερντογάν δεν θα πρέπει να αισθάνεται άνετα. Οι Ρώσοι τώρα θα απαντήσουν με ¨ισοδύναμα¨ στην μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της ρωσικής και σοβιετικής αεροπορίας που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2015, όταν το Airbus A321 της Kogalymavia συνετρίβη πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά σκοτώνοντας όλους τους 224 επιβαίνοντας επί του σκάφους.
Το μαρκάρισμα της Τουρκίας στην μεθόριο της Συρίας με την ¨διαστημική πολεμική μηχανή-βλ S400¨ των Ρώσων είναι μόνο η αρχή της ¨τουρκικής τραγωδίας¨ που έρχεται οσονούπω.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook