26.1.16

Μας τους φέρνουνε σιγά σιγά


Φέρνουν σιγά σιγά τα «όντα» απ τους ουρανούς; Τουλάχιστον αυτό δείχνουν δηλώσεις αλλά και...
κινήσεις υπηρεσιών το τελευταίο διάστημα, οι οποίες εάν σχετιστούν μεταξύ τους σίγουρα δεν είναι τυχαίες.
Την αρχή είχε κάνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton όταν είχε ερωτηθεί στην τηλεοπτική εκπομπή του jimmy kimmel εάν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του είχε καταφέρει να μάθει εάν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι.Η απάντηση του Clinton ήταν αρνητική αλλά αυτό ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Μετα σειρά παίρνει ο νυν πρόεδρος Barack Obama ο οποίος στην ίδια εκπομπη και στην ίδια ερώτηση άφησε το θέμα ανοικτό λέγοντας απλά ότι δεν μπορεί να το σχολιάσει.
Τέλος την σκυτάλη πήρε η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Hillary Clinton η οποία είχε δηλώσει πως εάν εκλεγεί πρόεδρος θα πει την αλήθεια για τους εξωγήινους. Αλλά και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Dmitry Medvedev είχε αναφερθεί το 2012 σε τηλεοπτική συνέντευξη ανοικτά γύρω από το θέμα της ύπαρξης εξωγήινων.
Τώρα η CIA ο κατεξοχήν οργανισμός ασφάλειας των ΗΠΑ που έχει στη διάθεσή της στοιχεία για τις εμφανίσεις UFO αποφάσισε να προχωρήσει μια ακόμη αποκάλυψη ουσιαστικά αποδεχόμενη την ύπαρξη εξωγήινων.
Σε ανάρτηση της στον ιστοτόπο της με τίτλο «Ρίξτε μια κλεφτή ματιά στους δικούς μας Φακέλους Χ», φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφα από τη δεκαετία του ΄50 που όλα αυτά τα χρόνια ήταν απόρρητα και στα οποία γίνεται αναφορά για εμφανίσεις ΑΤΙΑ το 1952 πάνω από την Α. Γερμανία, τη Βόρεια Αφρική και την Ισπανία και το βελγικό Κονγκό, έγγραφα που δείχνουν με σαφήνεια εμφανίσεις ιπτάμενων αντικειμένων που η ανάλυση έδειξε ότι δεν είναι «αέρια βάλτου», η «Αφροδίτη» ή τέλος «μετεωρολογικά μπαλόνια».
prisonplanet.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΡΕ;
ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook