24.1.16

Αυτό δεν είναι μεταναστευτικό/ προσφυγικό κύμα, αλλά εισβολή ...


Κι ενώ όλα συμβαίνουν σε αυτή την απίθανη χώρα με διαμαρτυρίες για υπερβολική όντως φορολόγηση και αγροτικά μπλόκα σε κάθε...

γωνία, έχουμε και στην Αλεξανδρούπολη του Νομού Έβρου εκατοντάδες διαδηλωτές διαμαρτυρόμενους από την ΚΕΕΡΦΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την LGBT (lesbian, gay, bisexuals and trans) και από την κοινωνία των πολιτών, να θέλουν σώνει και καλά να γκρεμιστεί ο φράχτης στον Έβρο και να ανοίξουν τα σύνορα !!!

  Δεν άκουσα στα κεντρικά συνθήματά τους να λένε σταματήστε τον Πόλεμο !!!

  Δεν τους νοιάζει. Το παιχνίδι είναι στην Ελλάδα με την παροχή διαχειριστικού ρόλου ως σύγχρονοι καλοί Σαμαρείτες με την διαφορά ότι δεν τους είδα να πάνε να διαδηλώσουν στην Τουρκία απέναντι εκεί που τους βάζουν στα θαλάσσια φέρετρα έναντι αδράς αμοιβής. Μάλλον, επειδή το Αιγαίο κοντεύει να γίνει νεκροταφείο εισερχόμενων ροών και η πινέζα δεν ξεκόλλησε, πρέπει να αποκολληθεί τότε από την χερσαία εισβολή των εισερχομένων.

  Γιατί δεν νοείται πρόσφυγας, όταν η πρώτη χώρα που εισέρχεται, δηλαδή η Τουρκία, είναι φίλια χώρα, ομόθρησκη (Ισλάμ) και από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ΝΑΤΟ με τον 10ο μεγαλύτερο στρατό του πλανήτη.

  Άλλο πρόσφυγας, άλλο άσυλο. Έχουμε μπερδέψει τους προσδιορισμούς για να γλυκάνουμε τα αυτιά των αναθεωρητών.

  Γιατί αυτό δεν είναι προσφυγικό/ μεταναστευτικό κύμα, είναι εισβολή και μάλιστα υποκινούμενη.

  Δηλαδή δεν μπορεί να γίνει ναυτικός αποκλεισμός από τα σημεία (checkpoints) που ξεκινούν τα θαλάσσια φέρετρα με τη χρήση θερμικών καμερών, κατ' αντιστοιχία του Έβρου με ανίχνευση κίνησης; Πόσα είναι αυτά; 50-100;

  Και θα απομείνουμε εκτός Σένγκεν όπως και διά επισήμων χειλέων του εξωτερικού όλο και πιο πυκνά ακούγεται τελευταία και εκτός ευρωπαϊκών κονδυλίων βοήθειας με ότι αυτό συνεπάγεται για τις χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, ΜΚΕ και τα συναφή που διαγωνίζονται για το βραβείο του καλύτερου φιλανθρώπου.

  Πλέον αυτών να κινδυνεύουμε οι ορεινοί όγκοι της οροσειράς του Αίμου και της Πίνδου να αποτελέσουν το έσχατο ευρωπαϊκό όριο,φλερτάροντας ακόμη πιο πολύ με την Ανατολικοποίηση της Ελλάδας επιστρέφοντας στον 15ο αιώνα μ.Χ.

  Και την παράλληλη δημιουργία ειδικής οικονομικής ζώνης με την απέναντι πλευρά, για να αναχαιτισθούν και οι εξ ανατολών εμπορικές ροές.

  Και όπως γράφει και στην Παγκόσμια Τάξη του ο σοφός Κίσσινγκερ στα όρια των περιφερειακών δυνάμεων πιθανόν να προκληθούν συγκρούσεις, χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει τη ισορροπία στο κέντρο των δυνάμεων.

  Θα χάσουμε την Ελλάδα μας, το καταλαβαίνετε;; Συνέλθετε, πριν πάθουμε κακό !! Θα τεθούμε σε μειοδοτικό πλειστηριασμό κυριαρχίας υπό επιτροπεία λόγω ανικανότητας φύλαξης των συνόρων.

  Μιχαήλ Ν. Αβέλλας Αστυνομικός -
Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών


1 σχόλια:

VANDAG είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΒΓΗΚΑΝ Ο ΚΕΕΡΦΑ,ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ-ΛΕΣΒΙΩΝ ,ΚΑ ΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook