17.2.16

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Π. Σγουρίδης! Πανικός στο Μαξίμου


Ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, για λόγους ευθιξίας, έθεσε την...
παραίτησή του στην διάθεση του πρωθυπουργού, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.


Όπως επισημαίνεται, ο πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση, καθώς ο κ. Σγουρίδης είναι στην κυβέρνηση από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δεν αποκλείεται μία πιθανή αποπομπή του να προκαλέσει κυβερνητικό ρήγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το θέμα έχει ήδη υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα από τις Βρυξέλλες με τον Πάνο Καμμένο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 93.6 δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά παραπλάνησε τους αγρότες, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου.

Μάλιστα, ο κ. Σγουρίδης δήλωσε πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν κρίνονται από τις πράξεις τους, αλλά από αυτά που λένε και δήλωσε με νόημα πως "εάν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει". Σημειώνοντας πως ο ίδιος είναι παλιά καραβάνα στην πολιτική δήλωσε πως "δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια".

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ραδιοφωνικής εκπομπής εάν αυτό σημαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: "όπως και ο προηγούμενος, Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3", εννοώντας τον κ. Σαμαρά και προσθέτοντας "όπως τα λέφτά υπάρχουν" εννοώντας τον κ. Παπανδρέου.

Ξαφνιασμένος ο δημοσιογράφος που άκουγε τον υφυπουργό να κάνει μία τέτοι αναφορά ξαναρωτά εάν ο κ. Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως και ο Σαμαράς για να του απαντήσει ο κ. Σγουρίδης "όπως ο Παπανδρέου πριν".0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook