5.2.16

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, "ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ" ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ "ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ"!!!



ΠΟΙΟ SACSESS STORY ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 60% ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ Ε.Ε.!!!

Είναι να γελάει κανείς και να κλαίει ταυτόχρονα καθώς οι τοκογλύφοι κατακτητές πανικόβλητοι από το αυξανόμενο κύμα της λαϊκής οργής στην...
Ελλάδα, προβλέπουν ξαφνικά ότι το 2016 μέσα σε μια ολοσχερή οικονομική καταστροφή, η ελληνική οικονομία θα πατήσει ελατήριο και θα απογειωθεί!!! Αυτό θέλει να μας πείσει ότι βλέπει η ΕΕ!

Έχει βάλει στο μάτι βλέπετε και τους τελευταίους ισχυρούς πόρους της Ελλάδας και αν ο λαός εξεγερθεί θα τους χάσουν! Έτσι τώρα δηλώνουν ότι "το 2016 θα είναι η πρώτη χρονιά με ισχυρή ανάπτυξη μετά το 2007"!!!Μετά τις απίθανες προβλέψεις των ξένων οίκων , η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις χειμερινές οικονομικές προβλέψεις για τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. προβλέπει για την Ελλάδα "ανάπτυξη" μεγαλύτερη κατά 60% από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο!!!
Τώρα πώς θα γίνουν όλα αυτά, με τις πολιτικές εξελίξεις που περιμένουμε ως συνέπεια της άθλιας και προδοτικής οικονομικής πολιτικής της νυν ή της όποιας επόμενης κυβέρνησης, η οποία  έτσι ή αλλιώς, είναι στην υπηρεσία των  Μνημονίων, είναι απορίας άξιον.
Ενώ λοιπόν η ψευτοαριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποκτά ανεκδοτολογικό χαρακτήρα, (στην πράξη έχουν μπει σε τροχιά παραίτησης), και ενώ η ΝΔ είναι παντελώς ανίκανη να κυβερνήσει (ας μην μιλήσουμε δε για τα λοιπά "αποκόμματα") οι πάτρωνές τους βλέπουν θηριώδη ανάπτυξη.
Ουσιαστικά η οικονομία δείχνει κλινικά νεκρή, μετράμε ήδη μια γενιά χαμένη ενώ τα επίπεδα του 2007 δεν προβλέπεται να τα προσεγγίσουμε πριν το 2025-2030 (και άν!), αλλά η δυνάστης Ε.Ε. βλέπει ξαφνικά να γίνονται θαύματα....

Για την ακρίβεια η ελληνική οικονομία μετά από μηδενική ανάπτυξη και ύφεση κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, ξαφνικά από το πουθενά, το 2016 θα μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης  2,7% του ΑΕΠ και το 2017 3% του ΑΕΠ!


Το "μαγικό"2016, εκτός των άλλων,θα έχουμε και  πτωτική τάση της ανεργίας, καθώς από 25,1% του 2015 θα διαμορφωθει στο 24% το 2016 και προβλέπεται να μειωθεί περαιτέρω στο 22,8% το 2017. 

Τώρα για να είναι αληθοφανείς οι ισχυρισμοί των αδίστακτων  Ευρωπαίων τοκογλύφων κατακτητών λένε πως η ραγδαία και  εκτινασσόμενη "ανάπτυξη" έχει να κάνει με την πτώση της τιμής του πετρελαίου, την αύξηση του τουρισμού, την αύξηση της κατανάλωσης και την αναμενόμενη, προς το τέλος του έτους ή στις αρχές του 2017, άρση των capital controls...

Η έλευση επιπλέον ενός ή και ενάμιση εκατομμυρίου Ρώσων τουριστών θα είναι καθοριστική για το ΑΕΠ αλλά δεν είναι ικανή από μόνη της να απογειώσει την Οικονομία μας.

Όλο αυτό στην ουσία είναι ένα βήμα στιγμιαίας οπισθοχώρησης των τοκογλύφων κατακτητών μας, εμπρός στο βάρος της λαϊκής οργής, ώστε να εξασφαλιστεί η επιβίωσή της πολιτικής ενός πλαστού χρέους που μας έχουν επιβάλλει εδώ και 5 χρόνια...
http://oimos-athina.blogspot.gr/2016/02/sacsess-story-60.html



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook