2.2.16

ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΕΡΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ....Ο Τσίπρας την Πέμπτη θα συναντήσει τη Μέρκελ και τον Γιούνκερ στο Λονδίνο...


Στο Λονδίνο θα βρεθεί την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να...

συμμετάσχει στην παγκόσμια διάσκεψη για τη Συρία, ανήμερα μάλιστα της πανελλαδικής γενικής απεργίας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανόν να έχει κατ’ ιδίαν επαφές με την γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Είναι πολύ πιθανόν επίσης να είναι μια από τις πολλές συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός τις προσεχείς εβδομάδες με ομολόγους του και όχι μόνο, τρέχοντας παράλληλα και την πολιτική διαπραγμάτευση που εκτός το οικονομικό ζήτημα περιλαμβάνει και το προσφυγικό που έχει εξελιχθεί στον εφιάλτη των Ευρωπαίων, περισσότερο ίσως και από τα σενάρια περί grexit ή brexit.

Ο κ. Τσίπρας θα θέτει διαρκώς σε αυτές τις συναντήσεις το θέμα της πρώτης αξιολόγησης τονίζοντας την ανάγκη να μην υπάρξουν προσκόμματα και καθυστερήσεις, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και στη χθεσινή ομιλία του στην εκδήλωση της ΕΤΕ λέγοντας ότι αποτελεί μία από τις προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση το συντομότερο δυνατόν.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι διαπιστώσει από πρώτο χέρι κατά πόσον οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο βρίσκονται σε ενιαία γραμμή, ασκώντας πίεση προς το ΔΝΤ, προκειμένου να καμφθούν οι παράλογες απαιτήσεις και η αδιάλλακτη στάση του Ταμείου που απειλεί να τινάξει στον αέρα την διαπραγμάτευση, μη λαμβάνοντας υπόψη τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού 6 χρόνια τώρα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook