26.2.16

Ευρήματα που σοκάρουν για τις συνθήκες της τραγωδίας του Παντελή Παντελίδη...



του Γιάννη Πετρίδη
Πολύ συγκεκριμένα είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης
από την...
τοξικολογική ανάλυση των σπλάχνων και του αίματος του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Πέμπτη το πρωί στο Ελληνικό, όσο και της κατάστασης στην οποία βρέθηκε το σώμα και τα ρούχα του "Παντελή όλων μας".

Οπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές, οι έμπειροι αξιωματικοί της Τροχαίας Ελληνικού που ερευνούν την υπόθεση, έχουν πλέον ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς συνέβη το δυστύχημα που εκτός του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, στοίχισε τον βαρύτατο τραυματισμό της 20χρονης Φρόσως Κυριακού και της 31χρονης Μυσρίνη Αρναούτη.

Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε για την ώρα είναι ότι επιβεβαιώνεται πλήρως ότι το SUV Mercendes ML του φίλου του Α.Ρέμου που είχε δανειστεί είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα (115-150 χλμ. σ'ένα σημείο που έχει όριο ταχύτητας τα 40 χλμ.).
Ο Παντελής δευτερόλεπτα πριν το SUV προσκρούσει στο κράσπεδο έγειρε στο κάθισμα της συνοδηγού, εκεί όπου βρισκόταν η 21χρονη Φρόσω (και όχι η Μυρσίνη Αρναούτη, όπως αρχικά θεωρήθηκε λόγω του βαρύτατου τραυματισμού της).
Ακόμα και γιατί έγειρε ο Παντελής υπάρχει σχετικά ολοκληρωμένη εικόνα, σε συνδυασμό με την κατάσταση που βρέθηκαν τα ρούχα του.

Σίγουρα ο άτυχος τραγουδιστής όσο και η 21χρονη Φρόσω δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Τις είχαν, όπως λένε στη γλώσσα των αστυνομικών, «πατημένες», δηλαδή περασμένες στο κάθισμα για να μη χτυπάει το αλάρμ.
Η 30χρονη Μίνα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, αν και φορούσε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε σοβαρότερα από την συνοδηγό, γιατί το χαλύβδυνο δοκάρι που σκότωσε τον Παντελίδη, την τσάκισε. Θα ήταν, πάντως σίγουρα, νεκρή αν δεν φορούσε ζώνη
Το ζήτημα της δολιοφθοράς, δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο, αλλά θεωρείται ελάχιστα πιθανό από την Τροχαία.

Σε ότι αφορά την κατάσταση του αδικοχαμένου Παντελή πριν το δυστύχημα, εκτός από αλκοόλ, εμφανίζονται και κάποια άλλα ευρήματα. Η τοξικολογική φυσικά έχει ολοκληρωθεί, αλλά για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνονται τα αποτελέσματά της πριν ολοκληρωθεί η έρευνα.

tilegrafima.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook