26.2.16

Δείτε πώς αντιδρά όμορφη γυναίκα όταν μαθαίνει ότι αυτός που περιφρονούσε είναι εκατομμυριούχος



Απίστευτη φάρσα σε μία όμορφη γυναίκα η οποία διώχνει «κακήν κακώς» άνδρα που...
την φλέρταρε, επειδή τον νόμιζε για φτωχό, όμως όπως αποδείχτηκε έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

Σίγουρα η εμφάνιση μπορεί να παρεξηγηθεί, όμως αυτό που έπαθε η "ηρωίδα" της φάρσας θα της μείνει αξέχαστο.


Ο Josh Paler Lin από την Καλιφόρνια, θεωρείται ένα από τους πιο επιτυχημένους φαρσέρ με τον ίδιο να αναρτά το βίντεο της επιτυχημένης φάρσας του.


Στην αρχή του βίντεο ο Lin ντυμένος απλά πλησιάζει μία εμφανίσιμη ξανθιά κοπέλα, λέγοντας της πως του αρέσει και θα ήθελε να βγουν. Εκείνη του απαντά πως έχει σοβαρή σχέση και δεν δίνει το τηλέφωνό της σε αγνώστους.


Δέκα λεπτά αργότερα, εμφανίζεται ένας άλλος άνδρας, ντυμένος με πανάκριβο κοστούμι και περηφανεύεται ότι έκλεισε μία δουλειά εκατομμυρίων. Μετά πλησιάζει την γυναίκα για να της πει ότι την βρίσκει πολύ όμορφη και την ρωτά αν έχει αγόρι. Τότε η γυναίκα που απέκλεισε το ραντεβού με τον φτωχό άνδρα επειδή είχε... αγόρι του λέει πως είναι μόνη και του ζητά να καθίσει στο τραπέζι μαζί της.


Όταν ο "πλούσιος" άνδρας της προτείνει να πάνε για ποτό η ξανθια γυναίκα δέχεται με χαρά.


Όμως πριν ξεκινήσει για τα καλά το φλερτ, ο κοστουμαρισμένος άνδρας της αποκαλύπτει πως περιμένει το αφεντικό του, που δεν είναι άλλος από τον "φτωχό" που πριν από λίγη ώρα η πρωταγωνίστριας τη φάρσας είχε απορρίψει.


Όταν έρχεται ο Lin, o κουστουμαρισμένος άνδρας του λέει πως του έπλυνε το αυτοκίνητο και του φοράει το παλτό του.


Μπορούμε να βγούμε καμία φορά, λέει η γυναίκα στον άνδρα που είχε απορρίψει πριν από 15 λεπτά με τον Lin να τις λέει πως συχαίνεται τους ψεύτες και αυτούς που κυνηγάνε τα λεφτά.



Πολλοί χρήστες του διαδικτύου κατακρίνουν την κοπέλα, όμως κάποιοι άλλοι την δικαιολογούν λέγοντας πως το αρχικό ντύσιμο του Lin ήταν ακατάλληλο για να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά.
http://www.newmoney.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook