22.2.16

ΜΗΤΕΡΑ Μίνας: "Θα χαμογελάσω και πάλι μόνο όταν το παιδί μου..." [photo]

dinatos info
Η Μίνα Αρναούτη δίνει μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει τη...
δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται από το πρωί της περασμένης Πέμπτης...
- Οι θεράποντες γιατροί δίνουν ελάχιστες πληροφορίες, καθώς τα επόμενα 24ωρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την υγεία της

Δευτέρα 6:15 το απόγευμα. Η Νατάσα Αρναούτη για τέταρτη συνεχόμενη μέρα και μετά τη λήξη του επισκεπτηρίου, μετά δυσκολίας βγαίνει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται η 30χρονη κόρη της, Μίνα.

Τι κι αν της κρατούσε δυο ώρες το χέρι, όπως όταν ήταν μικρή, τι κι αν της ψιθύριζε στο αφτί δεκάδες «σ' αγαπώ», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει κίνητρο στην κόρη της για να παλέψει για τη ζωή της...

Η Μίνα Αρναούτη, που βρίσκεται σε καταστολή, δίνει αναμφισβήτητα μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται από το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Εκείνη την αποφράδα μέρα που στέρησε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.

Από τη μία ο θάνατος του νεαρού ταλαντούχου καλλιτέχνη και από την άλλη η νοσηλεία μιας 30χρονης κοπέλας στην ΜΕΘ με τους γιατρούς να δίνουν τη δική τους μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή...

Η μάνα της 30χρονης δεν έχει ακόμα συνέλθει από το σοκ που υπέστη, αφού όπως υποστηρίζει στο οικείο της περιβάλλον, τα χείλη της θα χαμογελάσουν και πάλι μόνο όταν η Μίνα της γίνει καλά.

Οι θεράποντες γιατροί μετά τα πολύωρα χειρουργεία που πραγματοποίησαν στην 30χρονη κοπέλα πριν από τέσσερις ημέρες, δίνουν σήμερα ελάχιστες πληροφορίες στην οικογένεια της, καθώς τα επόμενα 24ωρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την υγεία της.

Όπως θα περίμενε κανείς, η μητέρα της δείχνει να τα έχει χαμένα και μόνο όταν βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της παρουσιάζει σημάδια αισιοδοξίας. Από κοντά της δεν λείπουν οι δυο τρεις οικογενειακοί φίλοι που τη στηρίζουν και τη βοηθούν να σταθεί δυνατή για χάρη του παιδιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη κοπέλα εχθές το βράδυ έπαθε λοίμωξη. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται τις τέσσερις τελευταίες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε η χειρουργική επέμβαση στο βραχίονα της 21χρονης Φρόσως Κυριάκου, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εντός των επόμενων ημερών θα λάβει εξιτήριο.




dinatos info (14)


dinatos info

http://www.protothema.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook