31.3.16

Στα 13 της την Βίασαν και την Άφησαν Έγκυο. Το Ακραίο της Υπόθεσης όμως, είναι Πως…

dinatos info
Πριν από δύο χρόνια, η 13χρονη Ashley από την πολιτεία Ιντιάνα των...
ΗΠΑ, βιάστηκε από τον φίλο του αδερφού της και έμεινε έγκυος. Η Ashley έκανε μήνυση στον βιαστή της και καταδικάστηκε για 3 βιασμούς, καθώς η Ashley δεν ήταν το μοναδικό του θύμα.
Η ιστορία άγγιξε τις καρδιές εκατομμυρίων Αμερικανών, καθώς αυτό το νεαρό κορίτσι επέλεξε να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της και να γεννήσει ένα όμορφο αγοράκι, που ονόμασε Aiden.
dinatos infoρρ
Η Ashley, πλέον 15 ετών, είναι πρωτοετής στο Λύκειο και έχει προσαρμοστεί στον ρόλο της ως μαθήτρια και νεαρή μητέρα. Μετά την γέννηση του Aiden, η Ashley επέστρεψε στο σχολείο, και προς μεγάλη της έκπληξη και σοκ, ανακάλυψε ότι το αγόρι που καταδικάστηκε για τον βιασμό της, του επιτράπηκε να φοιτά στο ίδιο σχολείο. Ο βιαστής της, που ήταν επίσης ανήλικος όταν συνέβη το έγκλημα, προστατεύτηκε χάρη στην ηλικία του και η ταυτότητά του δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Η Ashley γρήγορα άλλαξε σχολείο χάρη στην επέμβαση των γονιών της, για να συνεχίσει τις σπουδές της χωρίς περισπασμούς. Η Ashley είναι άριστη μαθήτρια στην τάξη της.

Πέρυσι τον Αύγουστο, η οικογένεια της Ashley αντιμετώπισε άλλη μια τραγωδία. Ο αδερφός της σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε, όσο οδηγούσε το ποδήλατό του, όχι μακριά από το σπίτι του. Ο δράστης δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί. Αυτό το τραγικό γεγονός έχει συγκλονίσει την οικογένεια, αλλά χάρη στην βοήθεια φίλων και της οικογένειας, αρχίζουν να στέκονται ξανά στα πόδια τους.

Στα 13 της την Βίασαν και την Άφησαν Έγκυο. Το Ακραίο της Υπόθεσης όμως, είναι Πως…

Ο Aiden είναι πλέον 18 μηνών και έχει φέρει την χαρά στην μητέρα του, που προσπαθεί να συνέλθει από μια ανυπόφορη κατάσταση. Προς το παρόν, η Ashley δεν λαμβάνει οικονομική στήριξη από την πολιτεία. Η πολιτεία της Ιντιάνα είναι μία από τις 31 πολιτείες που δεν έχει κάποιον νόμο που να προστατεύει παιδιά που έχουν συλληφθεί μέσω βιασμού από τον βιολογικό του πατέρα.

Αν η Ashley ζητήσει κυβερνητική βοήθεια, η πολιτεία θα πρέπει να αναζητήσει τον βιολογικό πατέρα για την κάλυψη των εξόδων. Αυτό όμως σημαίνει, ότι θα έχει το δικαίωμα επίσκεψης στον γιο του.




dinatos info 2


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook