25.3.16

Πριν 6 μήνες έχασε τον γιο της – Σήμερα καθώς η κόρη της οδηγεί ακούει ξαφνικά στο ραδιόφωνο…

dinatos info
Η Michele είναι η τραγική μητέρα που έχασε το 19χρονο γιο της στη 1 Δεκεμβρίου του 2014 ύστερα από ένα εργατικό ατύχημα.

Ο Blaine πέθανε όταν έπεσε από το τρακτέρ που χειριζόταν…


Η οικογένειά του τον θυμάται ως έναν όμορφο, ευγενικό και ιδιαίτερα αγαπητό άντρα. Αγαπούσε πολύ το ράγκμπι και η καριέρα του στο άθλημα προβλεπόταν λαμπρή όσο και η προσωπικότητά του. Από το θάνατό του και μετά, η Michele προσπαθεί να ξαναενώσει τα κομμάτια της ζωής της.

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στη δουλειά της λόγω του πένθους της, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί να έχουν συσσωρευτεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που έχει σχεδόν χρεοκωπήσει και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της.

Η κόρη της Crystal και τα αδέρφια της, Jessica και Tom, επικοινώνησαν με τη ραδιοφωνική εκπομπή The Kyle and Jackie O Show για να μοιραστούν τη συγκινητική ιστορία τους και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί τοποθέτησαν κρυφές κάμερες στο αυτοκίνητο της Crystal για να καταγράψουν τις αντιδράσεις της μητέρας της. Ο σταθμός KIIS 1065 της χάρισε χρήματα για να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού της σε βάθος 6 μηνών και $5.000 για να τελειώσει την ανακαίνιση που είχε ξεκινήσει ο Blaine πριν πεθάνει τραγικά.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook