14.3.16

«Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ» ΓΙΑΤΙ ;


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΚΕΡ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΒΕΒΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ !!!
Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν διέταξε τις ρωσικές δυνάμεις να αποσυρθούν από τη Συρία σύμφωνα με....
γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.O Vladimir Poutine διέταξε τις στρατιωτικές ρωσικές δυνάμεις ν΄ αποτραβηχθούν από τη Συρία. τη Δευτέρα 14 Μάρτη εκτιμώντας ότι η στρατιωτική επέμβαση ευρέως ολοκλήρωσε τους σκοπούς της. Σε σύσκεψη στο Κρεμλίνο με τους Υπ.Άμυνας και Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η απόσυρση θα ξεκινήσει από άυριο Τρίτη.Οι ναυτικές και αεροπορικές βάσεις της Ρωσίας στη Συρία θα συνεχίσουν να επιχειρούν κανονικά διευκρίνισε.Διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία θα επιθυμούσε να διαδραματίσει έναν ρόλο πιο ενισχυμένο στις συζητήσεις για την εξεύρεση ειρήνης στη Συρία.
Ο Vladimir Poutine πληροφόρησε τον Bachar al-Assad για την απόσυρση των δυνάμεων του ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της προεδρίας Dimitry Peskov.. Σύμφωνα με τον ίδιο ο Bachar al-Assad γνωστοποίησε ότι είναι σύμφωνος με την απόφαση του Πούτιν.francetvinfo !!!
dimpenews


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook