11.3.16

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


«Οικουμενική Κυβέρνηση»
Για να καταφέρει το ξένο κεφάλαιο (οι γνωστοί – άγνωστοι) να περάσει όλα τα νομοσχέδια, τις μεταρρυθμίσεις και ιδίως για να ...
μπορέσει να εισάγει την Ελλάδα στην νέα ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αρχίζει πλέον να αναζητεί, άλλες μορφές διακυβέρνησης για τον τόπο μας. Αυτές οι άλλες μορφές διακυβέρνησης, είναι γνωστές εδώ και χρόνια και υπάρχουν στο πλάνο του ξένου κεφαλαίου (των γνωστών – αγνώστων), διότι γνώριζαν από την αρχή, ότι δεν θα ήταν εύκολη η διαδικασία της υποταγής της Ελλάδας. Οι προδοτικές – καταστρεπτικές – καθοδηγούμενες κυβερνήσεις της Ελλάδας, είναι πλέον για τους δολοφόνους του έθνους μας, αναποτελεσματικές. Γι’ αυτό λοιπόν τώρα, προχωρούν και προωθούν ένα νέο μοντέλο κυβέρνησης για να εξυπηρετήσει καλύτερα τα σκοτεινά σχέδιά τους. Αυτό το νέο μοντέλο κυβέρνησης είναι η λεγόμενη «οικουμενική κυβέρνηση» που ακούμε συχνά το τελευταίο διάστημα. Και επειδή οι λέξεις δεν είναι παιχνίδια φίλοι μου, αλλά έχουν την δική τους σημασία, οφείλουμε να τις τοποθετούμε έτσι όπως πρέπει και εκεί που πρέπει!
Τι θέλω να πω με αυτό: ο όρος «οικουμενική κυβέρνηση» είναι απόλυτα λάθος και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ετοιμάζουν!!! Αυτό που ετοιμάζουν είναι ένα πραξικόπημα και ονομάζεται «κοινοβουλευτική δικτατορία»
Και οφείλω να ξαναπώ για άλλη μια φορά πως «μπορεί οι άνθρωποι να έχουν τα δικά τους σχέδια, αλλά έχει και ο Θεός τα δικά του» .
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ
—————————————-­——–
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή «για ποιόν χτυπάει η καμπάνα» Φεβρουάριος 2016
—————————————-­——–
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που , όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε.
Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.
Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε• Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα……………..
Aγιορείτου Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου

Απόσπασμα από το βιβλίο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ του Aγιορείτου Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου
http://www.triklopodia.gr/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook