20.3.16

Η οικογένεια Ρότσιλντ αιφνιδιαστικά αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ρωσία !!Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, η γνωστή οικογένεια  Ρότσιλντ αποφάσισε εντελώς αιφνιδιαστικά να επεκτείνει τις δραστηριότητές στην Ρωσία. Ο όμιλος...
επιχειρήσεων της οικογένειας  σχεδιάζει να
αυξήσει τις δραστηριότητές του  στην Ρωσία και στο πλαίσιο αυτό θα ξεκινήσει σύντομα την πρόσληψη πρόσθετου προσωπικού, τονίζει και  το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Σύμφωνα με τον Giovanni Salvetti,   διευθυντή των επιχειρήσεων Rothschild στην Ρωσία και στις χώρες μέλη ΚΑΚ, η εταιρεία θα  αξιοποιήσει την αναδιάρθρωση του χρέους, καθώς και την πώληση και ανταλλαγή στοιχείων του ενεργητικού των εταιρειών, αναφέρει δημοσίευμα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το κύμα των αναδιαρθρώσεων στην Ρωσία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους. Μετά από αυτό οι επιχειρηματικές προοπτικές θα είναι αβέβαιες, και τελικά όλα θα καθοριστούν  από τις  παγκόσμιες τιμές της ενέργειας,  από τις οποίες  εξαρτάται αρκετά η ρωσική οικονομία .

Ο Salvetti είπε επίσης ότι τώρα η  ομάδα οικονομικών συμβούλων της οικογένειας Rothschild  στη Ρωσία αποτελείται από εννέα τραπεζίτες, ορισμένοι από τους οποίους είχαν εργαστεί  και στην Deutsche Bank μετά την μείωση του όγκου των συναλλαγών στη χώρα.

Το  περασμένου έτος το ΑΕΠ της Ρωσίας μειώθηκε κατά 3,7 τοις εκατό λόγω των χαμηλών  τιμών του πετρελαίου και την επιβολή  οικονομικών κυρώσεων της ΕΕ και των ΗΠΑ στην ρωσική οικονομία . Σύμφωνα με τις περισσότερες προβλέψεις ειδικών οικονομολόγων, η ύφεση θα συνεχιστεί στην Ρωσία και  το 2016.

Ο Όμιλος Rothschild ευρίσκεται  στην Ρωσία από το 1994. Οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές στον τομέα των χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για την εταιρεία είναι οι ρωσικές κρατικές τράπεζες  Sberbank και VTB.

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr, με τίτλο (Ο Rothschild προειδοποιεί την Ρωσία και τον πλανήτη με παγκόσμια οικονομική κατάρρευση!!), αναφέραμε την παρέμβαση μεγατόνων από το «παγκόσμιο αφεντικό» του πλανήτη  την οικογένεια Rothschild πραγματοποιήθηκε,    συνταράσσοντας  για  μια φορά ακόμη τις παγκόσμιες αγορές.

«Το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει  να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων», αναφέρει με επιστολή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο πρόεδρος του κολοσσού RIT και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Capital Partners,  Jacob Rothschild.

Πρόκειται σαφώς για οικονομικό πόλεμο ανάμεσα στον Πούτιν και την οικογένεια των Rothschild, η οποία χάνει τα πάντα σύμφωνα με το νέο αναπτυξιακό νόμο για τις επενδύσεις στην Ρωσία.

Ο νέος νόμος δεν επιτρέπει σε ξένους να ελέγχουν μεγάλο μέρος της οικονομίας της χώρας, κάτι που σήμανε «πόλεμο» με μεγιστάνες τύπου Ροκφέλερ ΚΑΙ Ρότσιλντ.pentapostagma.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook