23.3.16

«Βόμβα» Τραμπ: Οι πρακτικές των Η.Π.Α. οδηγούν σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο κατά της Ρωσίας


Πλέον η φράση «τρίτος παγκόσμιος πόλεμος» έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι ομιλιών αξιωματούχων, πολιτικών, δημοσιογράφων και...
αναλυτών σε όλη την υφήλιο.
Έτσι ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump έκανε λόγο για πολιτική των Η.Π.Α. που οδηγεί σε παγκόσμιο πόλεμο κατά της Ρωσίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Washington Post».
Ο Trump έκανε λόγο για μικρότερη συμμετοχή των Η.Π.Α. στο ΝΑΤΟ. «Δεν έχουμε πια τα απαιτούμενα χρηματικά μέσα για αυτό», σημείωσε και πρόσθεσε: «Το ΝΑΤΟ μας κοστίζει μια περιουσία και ναι προστατεύουμε με αυτό την Ευρώπη αλλά πληρώνουμε πολλά λεφτά».
Αναφερόμενος στην Ουκρανία είπε:
«Η Ουκρανία είναι μια χώρα, η οποία μας αφορά λιγότερο από άλλες χώρες του ΝΑΤΟ και όμως κουβαλάμε τα περισσότερα βάρη. Γιατί δεν ασχολείται η Γερμανία με την Ουκρανία; Γιατί δεν κάνουν τίποτα άλλες χώρες που γειτονεύουν με την Ουκρανία; Γιατί είμαστε εμείς εκείνοι που οδηγούν, ενδεχόμενα, σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με την Ρωσία;»
Και ο Αμερικανός υποψήφιος βλέπει ότι η πολιτική των Η.Π.Α. να πλησιάζουν με εχθρικές διαθέσεις τα σύνορα της Ρωσίας από την Ανατ. Ευρώπη οδηγούν σε παγκόσμια σύρραξη με την «Αρκούδα».
ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook