4.3.16

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ



Φυσικά η επερχομένη και μοναδική στα χρονικά ηλεκτρονική κάρτα παρακολούθησης του πολίτη-ταυτότητα με...
τσιπ καταδότη είναι του αντίχριστου γιατί καταπατά την ελευθερία μας και το αυτεξούσιο που μας χάρισε ο Άγιος Θεός.-

Αλλά όσοι έχουν δεχτεί την ταυτοποίησή τους με ηλεκτρονικές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες τραπεζών και με τα Διαβατήρια που περιέχουν τσιπάκι=μικροεπεξεργαστή με προσωπικά τους δεδομένα και πληροφορίες κωδικοποιημένα τα οποία ενώ δεν γνωρίζουν τις υπόγραψαν επειδή ήδη πρόδωσαν ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας τους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να βλέπουν ότι ο Άγιος Θεός στην Αποκάλυψη του Ιωάννη μας προειδοποιεί σαφέστατα ότι όποιος δεν πάρει την ταυτότητα του αντίχριστου 666 δεν θα μπορεί να συναλλάσσεται, αγοράσει και πωλήσει και καταδικάζεται σε θάνατο. Ιδού ότι δεν θέλουν να βλέπουν οι ελάχιστοι αντίχριστοι σιωνιστές που παριστάνουν και τους ομολογητές αποτειχισμένους (σαν τον Τσολογιάννη http://apotixisi.blogspot.co.uk/2016/03/blog-post_59.html και δυστυχώς τον Ιερομόναχο Τρικαμηνά που είχε αρνηθεί να μου πει με ΕΥΘΥΤΗΤΑ ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ όταν τον ρώτησα αν θα πάρει την κάρτα πολίτη…) ενώ είναι σατανιστές και προετοιμάζουν το δρόμο για τον αντίχριστο μεσσία τους όποτε και αν έρθει…

ΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ… Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 «καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666».

Ελάχιστοι μάλιστα σιωνιστές παριστάνουν ότι είναι κατά της Κάρτας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ του Πολίτη-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ αλλά δεν βλέπουν καμιά σχέση με τον αντίχριστο 666 γιατί προφανώς δεν βλέπουν ούτε το νέο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ που ιδρύθηκε το 1948 και αναμένει τον αντίχριστο μεσσία του.

Δεν θέλουν να βλέπουν την μοναδική στην ιστορία σήμερα πολιτική, οικονομική και θρησκευτική Παγκοσμιοποίηση και διακυβέρνηση που προετοιμάζουν με την αντίχριστη Παναίρεση του Οικουμενισμού και την μία οικουμενική πανθρησκεία για τον έναν παγκόσμιο σιωνιστή ηγέτη αντίχριστο που αναμένουν. Δεν βλέπουν την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Δεν προσεύχονται και δεν λένε ποτέ το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ «ΑΛΛΑ ΡΥΣΑΙ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ» ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ «ΣΥΧΝΑ» ΣΤΟΝ «ΠΟΝΗΡΟ» ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ…

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ «ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ» ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ… Ας μην εμπιστευόμαστε τους ελάχιστους χριστέμπορους που πουλάνε τις ψευδοπροφητείες τους με τα αμέτρητα βιβλία τους σαν να τους χρειάζεται ο λαός του Θεού και πρέπει να «πληρώσει» τους αμέτρητους «νέους ψευδοπροφήτες» για να του ανοίξουν τα μάτια. «Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν ὅθεν γινώσκωμεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν» (Καινή Διαθήκη, Α΄ Ιωάν. 2, 18).

Ισχυρίζονται μάλιστα ελάχιστοι χριστέμποροι με «περίσσεια σοφία» ότι «δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε ούτε να υποτιμούμε το χάραγμα 666 του αντίχριστου και να μην είμαστε των άκρων» ενώ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666.

Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 «καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666».

oxi

ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ=ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατήργησε την ηλεκτρονική Ταυτότητα Κάρτα παρακολούθησης των πολιτών και τις βάσεις δεδομένων (δείτε το βίντεο). (Ακόμα και ένας «τρελός» δεν θα υπέγραφε την Ταυτότητά του χωρίς να μπορεί να δει το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι=μικροεπεξεργαστή!… Βέβαια υπάρχει και «η νοοτροπία του τυφλού κοπαδιού», δηλαδή, «ότι πράττουν οι πολλοί είναι σίγουρα σωστό ή επειδή το έπραξε ΕΝΑΣ σπουδαίος δήθεν ειδικός χωρίς να χρειάζεται να μπούμε στον κόπο να το κρίνουμε οι υπόλοιποι με την λογική»… Επομένως με αυτή την σαθρή νοοτροπία εφόσον «οι περισσότεροι» γύρω μας καπνίζουν άρα μήπως είναι καλό το κάπνισμα και δεν βλάπτει σοβαρά την υγεία; Όπως επειδή πολλοί δέχονται τις προγαμιαίες σχέσεις, ακόμα και δήθεν ορθόδοξοι χριστιανοί, αυτό σημαίνει ότι δεν βλάπτουν την ψυχική και σωματική υγεία και δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τι είπε ο μοναδικός αληθινός Σωτήρας της αθάνατης ψυχής μας, Εσταυρωμένος και Αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός;). ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ – ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (με πρόσχημα και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς…)http://www.freevolition.gr/666.htm (συμπληρωμένο)

Ευστάθιος Μοσχοβίτης

Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική μου Ιστοσελίδα www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook