20.3.16

Ποιοι είναι οι διαβόητοι νταβατζήδες που κλέβουν τη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων;


Όσο υπάρχουν (αιωνίως) «αυτοκράτορες του χρήματος» -ορατοί και αόρατοι-, ΑΥΤΟΙ θα κυβερνούν...


Η ελπίδα, «εν τάφω».
ΔΕΝ υπάρχει.

Ο κόσμος ποτέ ΔΕΝ θα αλλάξει.
Γιατί, ο υπερπλυθησμός του 99% θα υποφέρει και θα υποφέρει.
Θα πονάει. Θα μισεί τον εαυτό του.

Θα παραμένει ο πανίσχυρος ανίσχυρος.
Η μοχθηρή φάρσα της ζωής του.

Οι ελάχιστοι του 1% παντοκράτορες. Κράτος εν κράτει…
Θεόστραβοι από την κτηνωδία του υπερπλούτου τους δεν θέλουν να δουν ότι έρχεται και για όλους η ώρα του τέλους.
Γι’ αυτούς, συνήθως, έχει αίμα εκδίκησης.

Όμως. Αυτό το 1% (αιώνες όπως θα διαβάσετε παρακάτω) ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ τις πολιτικές ηγεσίες.
Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί, οι ελάχιστοι τις εκλέγουν.

Η Ιστορία δεν αστειεύεται.
Αμέτρητες αποδείξεις μετράνε τις ήττες των πολιτικών.
Αμέτρητες αποδείξεις αποκαλύπτουν δωροδοκίες μοναρχών, δικτατόρων, δημοκρατικών κυβερνήσεων και αντιπολιτεύσεων.
Αμέτρητες αποδείξεις αποδεικνύουν τους πολέμους που πυροδοτούν για το δικό τους υπερπλουτισμό.

Και ερωτώ.
Πως μπορεί να υπάρχει ελπίδα κάποτε κάποιας αλλαγής όταν μόνος του ο οίκος Rothschild κινεί 300 τρις δολάρια για επενδύσεις επί 4 αιώνες, από το 1760;

Διαβάστε και ανατριχιάστε.
Γνωρίστε δυναστείες και δυνάστες.
Μάθετε, τους ισόβιους πάνχονδρους σβέρκους που λεηλατούν τον παγκόσμιο πλούτο.
Τους προκλητικούς νταβατζήδες που κλέβουν τη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Οίκος Rothschild…

Ο οίκος των Rothschild (Ρόθτσαελτ) θεωρείται ευρέως ως η πλουσιότερη οικογένεια του κόσμου, με περιουσία να κυμαίνεται από 500 δισεκατομμύρια δολάρια ακίνητης περιουσίας έως 100 τρισεκατομμύρια χρηματοοικονομικών επενδύσεων.

Πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια οικονομία από τα 1760 με τον Mayer Amschel Rothschild να τοποθετεί τους πέντε γιους του στα πέντε ισχυρότερα παγκόσμια οικονομικά κέντρα.

Η οικογένεια παγίωσε την οικονομική κυριαρχία της κατά τον 19ο αιώνα, χρηματοδοτώντας, μοναρχίες, κυβερνήσεις, όπως επίσης και τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές κατά τους ναπολεόντειους πολέμους.

Εφημερίδα της περιόδου χαρακτήρισε την οικογένεια ως τους μεσίτες και σύμβουλους των βασιλέων της Ευρώπης και των ρεπουμπλικάνων αρχηγών των ΗΠΑ.

Σήμερα η οικογένεια Rothschild κατέχει και συντηρεί την ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ από το 1913, που απέκτησε μέσω του πράκτορά της Paul Warburg, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα κράτος εν κράτει.

Οίκος Rockefeller

Η αυτοκρατορία του οίκου των Rockefeller (Ροκφέλερ) ξεκίνησε το 1870, όταν ο John D. Rockefeller ίδρυσε την εταιρία «Standard Oil Company», που τον έκανε τον πλουσιότερο άνθρωπο στην ιστορία με συνολική περιουσία 400 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Theodore Roosevelt, αντιλαμβανόμενος την απειλή της αμύθητης περιουσίας του Rockefeller, προειδοποιεί για τους κινδύνους δημιουργίας μιας αόρατης κυβέρνησης.

Έκτοτε στους σκοπούς της, ο οίκος Rockefeller, είναι να χρηματοδοτεί το επιτελείο των Ηνωμένων Εθνών, και ιδρύει την Bilderberg Conference (Λέσχη Μπίλτερμπεκ) της παγκόσμιας ελίτ.

Σήμερα συνεχίζει την ατζέντα της ελέγχοντας μέσω επενδύσεων τις Chase Manhattan Bank, Exxon Mobil, Chevron και BP.

Οίκος Morgan

Ο οίκος των Morgan (Μόργκαν) αναπτύχθηκε όταν ο John Pierpont Morgan μαζί με τους Rothschilds, δάνεισε στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, 99 τόνους χρυσό κατά την οικονομική ύφεση του 1893 που έμεινε στην ιστορία ως

Στον πανικό του 1893 ελέγχοντας την προμήθεια χρυσού των ΗΠΑ, ο Morgan χρηματοδότησε την δημιουργία των ισχυρότερων μετοχικών εταιρειών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων της GE, AT&T και της US Steel.

Αυτή η άσκηση επιρροής πάνω στα οικονομικά του κράτους των ΗΠΑ, οδήγησε σε κατηγορίες την οικογένεια, ότι εξανάγκασε την χώρα στην συμμετοχή της στον Α’ παγκόσμιο πόλεμο, για να προστατέψει τα δάνειά που παραχώρησε στη Ρωσία και την Γαλλία.

Για τον σκοπό αυτό, ο J.P. Morgan ο νεότερος, εξέδωσε πολεμικό δάνειο πεντακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων και κέρδιζε το 1% των πολεμικών προμηθειών που προμήθευαν οι εταιρίες του.

Επίσης φημολογίες αναφέρουν ότι οι Morgans έπαιξαν ρόλο ενθαρρύνοντας την Ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, συνωμοτώντας έτσι, ώστε να μοιραστεί τα πολεμικά κέρδη με την Iwaski (Ιγασάκι) και των οίκων του Νταν που κατείχαν την Mitsubishi και Mitsui.

Ο οίκος των Morgan σήμερα, κατέχει το μεγαλύτερο ιδιωτικό θησαυροφυλάκιο χρυσού στη Νέα Υόρκη, όπου φέρεται να συνδέεται μέσω σήραγγας με την ομοσπονδιακή Τράπεζα.

Οίκος Du Pont

Ο Éleuthère Irénée du Pont de Nemours είναι ο δημιουργός της αυτοκρατορίας του οίκου των Du Pont (Ντου Ποντ), όταν το 1802 ίδρυσε τον μπαρουτόμυλο στην Delaware.

Ο οίκος των Du Pont θεμελίωσε σχέσεις με το κράτος των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας «υπόγειες» διασυνδέσεις με τον Ναπολέοντα για την παράδοση της Λουσιάνα το 1803.

Κατά τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο η εταιρία των Du Pont προμήθευε το 40% των παγκόσμιων εκρηκτικών υλών και κατά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο παρήγαγε το πλουτώνιο για τις αμερικανικές ατομικές βόμβες.

Πιστεύεται ότι ο οίκος των Du Pont υπαγόρευε στην κυβέρνηση των ΗΠΑ τις εχθρικές προσπάθειες για την απαγόρευση καλλιέργειας κάνναβης και χρήση της, με σκοπό την προστασία της παραγωγής νάιλον δικών τουςσυμφερόντων.

Σήμερα η εταιρία Du Pont, είναι η 2η μεγαλύτερη παραγωγός γενετικών τροποποιημένων σπόρων στον κόσμο, ενώ παράλληλα χρηματοδοτεί ένα καταφύγιο σπόρων για την «Ημέρα της Κρίσεως» όπου με τα «προϊόντα» της θα εξασφαλίσουν την μεταφύτευσή τους στη γη μετά από μια παγκόσμια καταστροφή…

Οίκος Bush

Η πολιτική δυναστεία των Bush (Μπους) ξεκίνησε από τον Prescott Sheldon Bush, που γεννήθηκε το 1895 και φοίτησε στο Yale University ως μέλος της «εταιρίας» των Skull and Bones.

Φήμες λένε ότι το 1993 ο Bush ηγήθηκε μιας αποτυχημένης χούντας κατά του προέδρου Franklin D. Roosevelt (Φραγκλίνος Ντ. Ρούζβελτ) χρηματοδοτούμενη από τους Du Pont’s, Rockefellers και Morgans, με σκοπό την εγκαθίδρυση μια φασιστικής δικτατορίας στις ΗΠΑ.

Αυτή η «επιχειρηματική συνωμοσία» καλύφθηκε και ο Bush ανήλθε στην διεύθυνση της Union Banking Corporation, όταν θεωρήθηκε ύποπτος για απόκρυψη του ναζιστικού χρυσού κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου.

Τόσο ο γιος του Prescott, ο George, όσο και ο εγγονός Geroge W, θα γίνουν πρόεδροι των ΗΠΑ, που κατά την θητεία τους ξεκίνησαν τους δύο πολέμους αντίστοιχα στο Ιράκ, όπου επωφελήθηκαν εταιρείες με οικογενειακούς δεσμούς, όπως η Halliburton και η KBR.

Σήμερα οι Bush θεωρούνται η πιο ισχυρή οικογένεια στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ, που έχουν τεράστια περιουσία στον τραπεζικό και το πετρελαϊκό τομέα και έχουν ακόμη ένα μέλος τους, τον Jeb, που τον προορίζουν να είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

πηγη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook