17.3.16

Ιπτάμενος Δίσκος μεταφερόμενος από τεράστιο φορτηγό εντοπίστηκε στην εθνική οδό στην Αριζόνα;

dinatos info
Σύμφωνα με το γνωστό έγκυρο αμυντικό portal «defence-blog.com», στην εθνική οδό 77 στην Αριζόνα εθεάθη η μεταφορά μυστηριώδους αεροσκάφους ή...


Σύμφωνα με το γνωστό έγκυρο αμυντικό portal «defence-blog.com», στην εθνική οδό 77 στην Αριζόνα εθεάθη η μεταφορά μυστηριώδους αεροσκάφους ή μη επανδρωμένου αεροσκάφους που παραπέμπει λόγω σχήματος σε Ιπτάμενο Δίσκο προς την περίφημη μυστική περιοχή 51.

Η Αμερικανίδα πολίτης που ευρίσκονταν στην περιοχή παραξενεύτηκε μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της, μετά τον εντοπισμό του παράξενου φορτίου που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση της εθνικής οδού για Αριζόνα , κοντά στην πόλη Holbrook , συνοδευόμενο από οχήματα του τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας (DPS) .

Το γεγονός αυτό ομοιάζει με παρόμοια μεταφορά που εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο να έχει προορισμό την ίδια μυστική περιοχή 51 το 1962.

Η πρώτη φάλαγγα αναχώρησε από το Burbank στις 26 Φεβρουαρίου 1962, και έφτασε τρεις ημέρες αργότερα. Το δεύτερο κονβόι αναχώρησε για την περιοχή 51, στις 26 Ιουνίου 1962.

Πρόκειται για την περιοχή 51, επίσημα γνωστή ως Groom Lake ή Homey Airport είναι απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς. Σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), τα σωστά ονόματα για την περιοχή είναι Nevada Test and Training Range και Groom Lake, αν και το όνομα Area 51 έχει χρησιμοποιηθεί σε επίσημα έγγραφα της CIA.

Είναι μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο στη νότια όχθη της Λίμνης Γκρουμ. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, 83 μίλια (133 χλμ.) βόρεια-βορειοδυτικά του Λας Βέγκας.

Επίσημα ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης είναι απροσδιόριστος, ωστόσο με βάση τα ιστορικά στοιχεία, πιθανόν να υποστηρίζει την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων.

Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση είναι συχνά θέμα για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και θεάσεις Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ).

Έχει χρησιμοποιηθεί ως εξωγήινη βάση σε πολλές Αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές και πολλοί Αμερικάνοι υποστηρίζουν αυτή την θεωρία και στην πραγματική τους ζωή.

Υπάρχουν όμως κάποιοι επιστήμονες που πιστεύουν ότι σε εκείνη την βάση η Αμερικανική κυβέρνηση κατασκευάζει αεροσκάφη παρόμοια με ΑΤΙΑ. Αυτή η θεωρία φαινόταν αδύνατη, αλλά μετά τις αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν φαίνεται πως είναι και η σωστή.

Παρά το γεγονός ότι η βάση δεν έχει κηρυχθεί ως μυστική, όλες οι έρευνες και τα γεγονότα που αφορούν την περιοχή 51 είναι απόρρητες πληροφορίες (TS/SCI).

Τον Ιούλιο του 2013, μετά από μια αίτηση που είχε υποβληθεί το 2005 από την FOIA, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) αναγνώρισε δημοσίως για πρώτη φορά την ύπαρξη της βάσης με τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων που περιέχουν λεπτομέρειες για την ιστορία και τον σκοπό της περιοχής 51.


image019-1-700x573

19du6ednn05d5jpg-700x459

upl56e176bc520d9
http://www.pentapostagma.gr/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook