22.3.16

Νόμιζαν ότι ήταν Έγκυος. Με το που είδαν όμως τον Υπερηχο, όλοι Πάγωσαν…

dinatos info
Μία 22χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία πέθανε από μία...
επιθετική μορφή καρκίνου όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί μπέρδεψαν αρχικά την ασθένεια της με εγκυμοσύνη.

Η Demi Wright από το Colchester πέθανε ήσυχα μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο στις 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την αναγγελία θανάτου της.

Ο πατέρας της νεαρής, Chris Wright, δήλωσε ότι η κόρη του ήταν ένα χαρούμενο και ευδιάθετο άτομο. “Δεν είχε κακία μέσα της”, είπε. “Είχε ένα όμορφο, μεταδοτικό χαμόγελο που φανέρωνε την προσωπικότητα της.”

Η νεαρή μακιγιέζ είχε έναν καλοήθη όγκο στο συκώτι και γι’αυτό το λόγο έκανε συχνά εξετάσεις κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, δήλωσε η οικογένεια της.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Demi άρχισε να έχει πόνους στο πλευρό της. Όταν πήγε στο γιατρό, ανακάλυψαν ότι έβγαζε ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη, μία ορμόνη που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Νόμιζαν ότι ήταν Έγκυος. Με το που είδαν όμως τον Υπερηχο, όλοι Πάγωσαν…

Αν και αυτή η ορμόνη είναι αυξημένη συνήθως στις εγκύους, τα επίπεδα της αυξάνονται και σε ορισμένους τύπους καρκίνου, όπως ο καρκίνος του ήπατος ή των ωοθηκών.

Οι γιατροί θεώρησαν ότι μπορεί να ήταν έγκυος, κι έτσι η Demi έκλεισε να κάνει υπέρηχο. “Ήταν περίεργο γιατί έπαιρνε αντισυλληπτικά και δεν υπήρχε κάποιο άλλο σημάδι που να δείχνει ότι ήταν έγκυος”, δήλωσε ο πατέρας της. “Πήγα σε έναν υπέρηχο μαζί της και έψαχναν να βρουν τι συνέβαινε.”

Αφού δεν βρήκαν μωρό, το ιατρικό προσωπικό προχώρησε σε λαπαροσκοπική εγχείρηση για να δει τι γινόταν. Τελικά ανακάλυψαν ότι η Demi είχε όγκο στο ήπαρ και ότι ο καρκίνος εξαπλωνόταν και στο υπόλοιπο σώμα.

Νόμιζαν ότι ήταν Έγκυος. Με το που είδαν όμως τον Υπερηχο, όλοι Πάγωσαν…

Ο Chris Wright λέει ότι η κόρη του ποτέ δεν έκλαψε, ακόμα και όταν έμαθε ότι ο καρκίνος ήταν θανατηφόρος.
“Εγώ ήμουν καταρρακωμένος και εκείνη μου έκανε νόημα να καθίσω δίπλα της στο κρεβάτι, με πήρε μια μεγάλη αγκαλιά και μου είπε “Όλα θα πάνε καλά’”, είπε ο πατέρας της. “Ήταν πραγματική πολεμίστρια.”

Πέθανε 3 εβδομάδες αργότερα. Άφησε πίσω της τη μητέρα, τον πατέρα, τον αδερφό, την αδερφή, τα μέλη της οικογένειας της και πολλούς φίλους, σύμφωνα με την αναγγελία θανάτου της.

Το αγόρι της, Mitch Gregory, είπε ότι η οικογένεια νιώθει σαν να τους έκλεψαν. “Πρέπει να τονίσουμε πόσο θάρρος είχε”, είπε. “Είναι η έμπνευση μας πλέον.” Η οικογένεια τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για καρκινοπαθείς και μοιράζεται την ιστορία της για να ενημερώσει τον κόσμο και για άλλους τύπους καρκίνου.


dinatos info (11)

dinatos info9


⇧⇧ Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! :)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook