5.3.16

MAΣ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΡΟΠΟΔΑΡΑ: ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ !


Η Ελλάδα βιώνει στιγμές παρόμοιες με αυτές της Μικρασιατικής Καταστροφής. Οι ξένοι ζήτησαν τα πάντα και οι δικοί μας τούς τα έδωσαν !
Αποτέλεσμα : Φτώχεια, χρέη, δάνεια, λουκέτα, διάλυση, μαρασμός,εγκατάλειψη και τώρα αμέτρητοι μετανάστες…

Και βέβαια ο ανθρωπισμός υπαγορεύει να βοηθήσουμε αυτούς τουςανθρώπους.
Μία χώρα όμως υπό κατάρρευση μπορεί να αντέξει αυτό το βάρος ;
Η Ευρώπη μάς εγκατέλειψε για μία ακόμη φορά. Οι πολιτικοί μας θεωρούν το σοβαρότατο αυτόπρόβλημα πταίσμα και σφυρίζουν αδιάφορα, βλέποντας την χώρα να απεθνικοποιείται,να αφελληνίζεται.
Οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι δεν θα φύγουν, ήρθαν και θα μείνουν. Καμίαευρωπαϊκή χώρα δεν θα τούς δεχθεί. Έκλεισαν ερμητικά τα σύνορά τους. Καιτά ανοίγουν για να δεχθούν ελάχιστους, με το σταγονόμετρο, αφήνοντας την Ελλάδα να ψυχορραγεί κάτω από το βάρος τους.
Και εμείς οι “συνεπείς” Ευρωεταίροι που υπογράψαμε μνημόνιαεπί μνημονίων γιανα “σωθούμε” –όπως μας είπαν-, δοξάσαμε τοευρώ και την Μέρκελ, προσκυνήσαμε τηνευρωπαϊκή οικογένειακαι κοιμηθήκαμε ήσυχοι στην αγκαλιά της δήθενευρωπαϊκήςαλληλεγγύης, τώρα ανοίγουμε τα μάτια μας έντρομοι καιβλέπουμε μπροστά μας μεκεφαλαία γράμματα την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!
Ο Υπουργός της “αριστερής” κυβέρνησης, Νίκος Ξυδάκης, έφτασε στο άκρονάωτον της πρόκλησης.Οι μετανάστες, είπε, θα ωφελήσουνμακροπρόθεσμα την Ελλάδα γιατί το δημογραφικό είναιτεράστιοπρόβλημα. Με τις δηλώσεις του αυτές ο Ν. Ξυδάκης προσέβαλε βαρύτατατις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που έχουν εγκαταληφθεί τελείως απότο κράτος, προσέβαλε τα νέα ζευγάρια που είναι άνεργα και δεν τολμούν νατεκνοποιήσουν, προσέβαλε τα νέα παιδιά που δεν μπορούν να παντρευτούν καινα κάνουν οικογένεια, λόγω της ανεργίας και της ανασφάλειας που ορθώνεταιμπροστά τους. Και ο Ξυδάκης βρήκε τη λύση: μην ανησυχείτε, είπε, θα πληθύνουμε τους Έλληνες με ισλαμιστές !
Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κινήθηκε και ο γυναικολόγοςΥπουργός Γ. Μουζάλας ο οποίος δήλωσε με… βαθιά επιστημονικήγνώση ότι “είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα θα μας σώσει δημογραφικά !!! ”.
Από την άλλη, ένα σοβαρό ερώτημα τίθεται: Αυτοί τα ατελείωτα καραβάνιαγιατί καταφθάνουν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα ;
Γιατί οι Μαροκινοί π.χ., οι οποίοι σημειωτέον δεν είναι πρόσφυγες, δενπάνε στην Ισπανία ; Δείτε λοιπόν το δημοσίευμα της Lifo, όπου ηΔήμαρχος της Βαρκελώνης κάνει μία σοκαριστική καταγγελία για τουςπρόσφυγες-μετανάστες. Η πόλη είναι έτοιμη σε τεχνικό επίπεδο, όλες οιυπηρεσίες μας είναι έτοιμες και οι κάτοικοι περιμένουν με ανοιχτέςαγκάλες. Αλλά οι πρόσφυγες δεν φτάνουν”.  http://www.lifo.gr/now/world/91500
Ποια είναι λοιπόν η σκοπιμότητα της Ευρώπης ; Να διαλύσει τελείως τηνΕλλάδα ; Ποια είναι η σκοτεινή συμφωνία Ευρώπης-Τουρκίας ;  Πως είναιδυνατόν να μην μπορούν να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας ώστε νασταματήσει αυτό το άθλιο παιχνίδι με την προώθηση μεταναστών ; Τικάνει γι’ αυτό ο Έλληνας Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημ. Αβραμόπουλος ; Γιατί ο Τσίπρας, αντί να ανακαλέσει την πρέσβειρά μας στην Αυστρία, δεν ανακαλεί τον πρέσβη μας στην Τουρκία;

Πως είναι δυνατόν να μην μπορούν να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας ώστε να σταματήσει αυτό τοάθλιο παιχνίδι με την προώθηση μεταναστών ; Τικάνει γι’ αυτό ο Έλληνας ΕπίτροποςΜεταναστευτικής Πολιτικής Δημ. Αβραμόπουλος ; Γιατί ο Τσίπρας, αντί να ανακαλέσει τηνπρέσβειράμας στην Αυστρία, δεν ανακαλεί τον πρέσβη μας στην Τουρκία,δείχνοντας την ενόχλησήτου στους Τούρκους ; Τι κάνουν οι πολιτικοίαρχηγοί ; Σας θυμίζω ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε ότι στο θέμα τουμεταναστευτικού θα τηρήσει εθνική γραμμή, άρα θα ακολουθήσει τη γραμμή Τσίπρα. Και η Μέρκελ, στη συνάντηση που είχαν πριν δύο εβδομάδες, τον επαίνεσε λέγοντας του ότι είναι θετικό για τη χώρα που δεν ασκείται αντιπολίτευση στο ζήτημα αυτό !!
Στη δύσκολη και ύστατη αυτή στιγμή για τη χώρα και το Έθνοςμας, το iThesis θα καταθέσειτην πρότασή του.
Αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 2 εκατ. μετανάστεςβρίσκονται στη χώρα (σχετικάμε τον αριθμό αυτό, δείτε επίσημο έγγραφο τουΥπουργείου Προστασίας σου Πολίτη).
Αυτοί καθημερινά πρέπει να λαμβάνουν τροφή, ιατροφαρμακευτικήπερίθαλψη, ρουχισμό, τέντες,κλινοσκεπάσματα, κλπ. κλπ.
Πρέπει να υπολογίσουμε ότι ο καθένας από αυτούς στοιχίζει στοελληνικό κράτος, το λιγότερο, 30ευρώ ανά ημέρα, δηλαδή δαπανώνται κατά προσέγγιση 60 εκατ. ευρώ την ημέρα.
Αυτά αντιστοιχούν σε 1 δισ. 800 εκατ. τον μήνα.
Σε αυτά τα ποσά πρέπει να προστεθούν οι ζημιές που έχουμε υποστεί στιςυποδομές μας, η ζημιά στηναγοραστική αξία των περιοχών όπου οι πρόσφυγεςείναι εγκατεστημένοι κατά χιλιάδεςπ.χ. πλατείαΒικτωρίας-, η τεράστια ζημιάπου υφιστάμεθα και θα υποστούμε σύντομα στον τουρισμό, η αστυνόμευση που πρέπει να ενισχυθεί με μερικές χιλιάδες ασυνομικούς για να τηρήσουν την τάξη και να απαοφύγουμε τραγικές συνέπειες παραβατικότητας καιεγκληματικότητας, ο φόβος πουκατακλύζει τους Έλληνες για τους ανθρώπουςαυτούς που έχουν διαφορετική πολιτισμική κουλτούρακαι εύκολα μπορεί ναεπαναστατήσουν, η καθημερινή σχεδόν κατάληψη σιδηροδρομικώνγραμμών,με δυσμενείς συνέπειες στο εμπόριο και την επιχριρηματικότητα, ο σοβαρόςκίνδυνοςμεταδοτικών ασθενειών κλπ. κλπ.
Αυτά θα διπλασιάσουν το κόστος, φτάνοντας το στα 4 δισ. ευρώ ανά μήνα.
Αν πραγματικά η Ευρώπη μάς συμπαρίσταται και δεν επιθυμεί ναμάς διαλύσει ολοκληρωτικάκαι αν οι πολιτικοί μας επιθυμούνπράγματι την σωτηρία της πατρίδας, αυτά τα χρήματα πρέπεινακαταβάλλονται μηνιαίως στην Ελλάδα ώστε να ξεκινήσει η ανασυγκρότηση της χώρας.
Η λύση αυτή αποτελεί ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της Ευρώπης. Αποτελείηθική υποχρέωση προςτον ελληνικό λαό που έδωσε τον εαυτότου, αίμα και θυσίες, και υπερασπίστηκε την ελευθερίατηςΕυρώπης σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Ειδικότερα αποτελείηθική υποχρέωση τηςΓερμανίας που οφείλει στην Ελλάδα τιςπολεμικές αποζημιώσεις του ΒΠαγκοσμίου Πολέμου
Μόνο έτσι υπάρχει μία αχτίδα σωτηρίας, μόνο έτσι θα μπορέσουμε ναεπιβιώσουμε ως κράτος και ωςέθνος.
Διαφορετικά θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και θα μας παρασύρουν όλους, ακόμη κι αυτούς πουνομίζουν ότι είναι άτρωτοι… 
12771983_1701709466736733_5911754922889991092_o
ΜΑΡΙΑ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook