11.4.16

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΡΙΖΙΚΟ


Χάθηκε η Σμύρνη χάθηκε και ο Πειραιάς...

Κάθε λιμάνι και καημός. Κάθε καημός και προδοσία. Το ένα το έδωσε ο Γούναρης στους Τούρκους, το άλλο ο Τσίπρας στους Κινέζους. Ένας Έλληνας δεν βρέθηκε να σώσει ένα ελληνικό λιμάνι.


  Όλοι στο αντίτιμο προσκολλημένοι, στα αργύρια της εθνικής αγοραπωλησίας.
 

  Περήφανος και χαμογελαστός ο Αλέξης Τσίπρας την έφερε στον ελληνικό λαό και τον έκανε υπάλληλο στους Κινέζους μέχρι το 2052 και βλέπουμε. Μόνο με κανονιοφόρους θα παρέδιδε το λιμάνι του Πειραιά ο Αλέξης Τσίπρας αλλά η καρέκλα της εξουσίας σε κάνει να ξεχνάς. Ο Λεωνίδας έγινε Εφιάλτης και το "Μολών Λαβέ" "ο πωλών τοις μετρητοίς". Τι δεν καταλαβαίνεις και εσύ κακόμοιρε ιθαγενή Έλληνα ψηφοφόρε;

  Πολιτική καρικατούρα και ο αρμόδιος Υπουργός ναυτιλίας κ.Δρίτσας ο οποίος καταγγέλλει τον Πρωθυπουργό του που υπέγραψε μία συμφωνία που δεν συμβάλλει στην ανάπτυξη του λιμανιού. Δεν κατάλαβε ο αδαής ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αμείλικτος. Εκτελεί πολιτικά και διαπομπεύει κοινωνικά έναν προς έναν τους Υπουργούς του αρκεί να εξασφαλίσει την παραμονή του σε μία κάλπικη εξουσία. Ανιστόρητος αποδεικνύεται ο Έλληνας Υπουργός περί της πολιτείας των τυράννων.

  Στους Κινέζους το λιμάνι, στους Γερμανούς αεροδρόμια τίποτα για τους Έλληνες δεν μένει. Μία κοινωνία βουτηγμένη στη διαπλοκή και το μπαξίσι αποχαυνωμένη επιζητά το καλύτερο ξεπούλημά της. Κανείς δεν θέλει τον κάματο, το ταμάχι, κανείς τη λευτεριά. Καλύτερα μία ζωή υπάκουοι κλητήρες παρά μίας μέρας κοπιώδης δημιουργικής ζωής. Όλες οι ΔΕΚΟ ελλειμματικές, όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες ελλιπείς, όλοι οι Έλληνες εργάτες μετανάστες στη χώρα τους.

  Αυτή είναι η υπεύθυνη εθνική πολιτική των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του εθνικού ξεπουλήματος. Τίποτα παραπάνω τίποτα νέο. Μία Ελλάδα χιλιάδων ετών ραγιάδων στους ξένους δανειστές. Από τα αγγλικά δάνεια της Επανάστασης και τα τοκοχρεολύσια του ατυχή πολέμου του 1897 μέχρι τα προδοτικά Μνημόνια και τον Αλέξη Τσίπρα της επιμήκυνσης της δουλείας της πιο πλούσιας χώρας.

  Όλοι επιλεγμένοι για το εθνικό έγκλημα, όλοι μέτριοι και ανίκανοι. Όλοι εξαρτημένοι. Καμία ελπίδα, μόνο πουλημένες μεταξωτές κορδέλες.
Ζητείται Έλληνας...

 thedayafter.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook