12.4.16

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!! «Σε Επίπεδο Κατάθλιψης η Ελλάδα, ΧΑΟΣ, Μόνο Μία Λύση Υπάρχει…»


Καθώς προχωρούμε στην αρχή του δεύτερου τριμήνου του έτους 2016, το οποίο ξεκίνησε με…
άγριο τρόπο, ο άνθρωπος που έχει γίνει Θρύλος για τις οικονομικές προβλέψεις του, Egon von Greyerz, προειδοποιεί τους πολίτες να προετοιμαστούν για μια μαζική παγκόσμια κατάρρευση. Και αναφερόμενος στην Ελλάδα, τονίζει πως υπάρχει μοναχά μια λύση….
«Πολλοί δείκτες σε όλο τον κόσμο μας δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία αρχίζει τώρα να μπαίνει σε μια σοβαρή ύφεση. Το παγκόσμιο εμπόριο μειώνεται γρήγορα και έτσι γίνεται και με τα κέρδη σε πολλές χώρες. Η βιομηχανική παραγωγή επίσης μειώνεται και στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, έχει πέσει πιο πολύ και από το 2011. Τα προβλήματα στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Οι τράπεζες είναι σε ένα χάος. Η ανεργία βρίσκεται στο 25% και το ΑΕΠ είναι κάτω από 27% από τότε που ξεκίνησε η κρίση.
Να θυμάστε ότι η κατάθλιψη στις ΗΠΑ το 1930, ήρθε όταν το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 32% και η Ελλάδα δεν είναι μακριά από αυτό το επίπεδο. Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και η μόνη λύση για τη χώρα είναι να αφήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να εγκαταστήσει ένα νέο νόμισμα. Η κατάσταση δεν είναι πολύ καλύτερη στην Ιταλία την Ισπανία, την Πορτογαλία ή ακόμη και στη Γαλλία», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Και συνεχίζει: «Οι αναδυόμενες αγορές χρησιμοποιούνται για να είναι ο κινητήρας της ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας. Η Κίνα, η Ινδία, η Βραζιλία και η Ρωσία αντιπροσώπευαν το 50% της παγκόσμιας ανάπτυξης κατά τα τελευταία 15 χρόνια. Αλλά με την κατάρρευση των τιμών των βασικών εμπορευμάτων, όλες αυτές οι χώρες είναι τώρα σε μια σοβαρή ύφεση. Με την κατάσταση σε όλες τις χώρες να επιδεινώνεται, η Παγκόσμια Τράπεζα συνεχώς αναθεωρεί το παγκόσμιο ΑΕΠ προς τα κάτω. Ο Κόσμος πρέπει να Προετοιμαστεί για το χειρότερο…»
hellasforce.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook