24.4.16

Έργο ΣΑΝΕΛ: Νομιμοποιούνται ως “εργάτες της Γης” ΟΛΟΙ οι ΛΑΘΡΟ!…ΝΤΡΟΠΗ σας ρε ξεφτίλες!!!

 
H ντροπολογία του Μπαλαούρα με θέμα «Ρύθμιση θεμάτων απασχόλησης παράτυπα διαμενόντων πολιτών... τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία», ψηφίστηκε στις 21 Απριλίου (αρνητικά ψήφισε η ΝΔ, το Ποτάμι και η ΧΑ) και αυτή πέρασε στα ψιλά…


Στόχος της διάταξης είναι η διευκόλυνση των αγροτών να εκπληρώσουν την κοινωνικοασφαλιστική υποχρέωση και την υποχρέωση καταβολής μισθού προς τους “παράτυπα διαμένοντες αλλοδαπούς εργάτες γης”, μπορώντας ταυτόχρονα να δικαιολογήσουν τη σχετική δαπάνη ως λειτουργικό έξοδο της επιχείρησής τους.

Ειδικότερα, “θεσπίζεται διαδικασία με την οποία, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα αριθμητικά όρια μετακλητών εργατών γης (και άρα υπάρχει διαπιστωμένη ανάγκη για εργασία), ενώ ο αγρότης επικαλείται αντικειμενική αδυναμία για απασχόληση εργατών γης με έγκυρες συμβάσεις, θα δικαιούται ο τελευταίος να ζητήσει από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης την έγκριση κατ’ εξαίρεση απασχόλησης παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών”.

Με λίγα λόγια όσοι λαθρομετανάστες δηλώνονται σαν εργάτες γης θα νομιμοποιύνται και θα μπορούν να ζήσουν το ευρωπαϊκό τους όνειρο στην Ελλάδα της αριστεράς..

skeftomasteellhnika.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook