1.4.16

Από τα πρόσφατα καραγκιοζιλίκια στην βουλή!!!!Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας

  «Στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από...
ανίκανους» Ζώρζ Κλεμανσώ
 --------------------------------------------------------------------------

  Καληνύχτα Αλέξη… Καληνύχτα Κυριάκο … Καληνύχτα Ελλάδα !!!!

  Εδώ η χώρα διαλύεται με πάταγο, η πολιτική έχει χάσει πια την αξία της και οι πολιτικοί βουλιάζουν στην σήψη και την παρακμή, βγάζοντας τα εσώψυχα τους στην βουλή. Πόσο ακόμα θα τους ανέχεσαι, πόσο ακόμα θα τους στηρίζεις;
 ----------------------------------------------------------------------------------

Πότε θα καταλάβεις, ότι και να ψηφίσεις, οι μυλόπετρες του άθλιου πολιτικού συστήματος που γεννά κυβερνήσεις τέρατα, δεν θα σταματήσουν να γυρνούν. Συμμετέχεις και συμμορφώνεσαι, για να σε κάνουν κιμά και να σε χωνέψουν πιο εύκολα. Δεν κουράστηκες να επιλέγεις τους δημίους σου; Στηρίζεις κόμματα, αποκόμματα όλων των θεωριών και των αποχρώσεων, που επί δεκαετίες ολόκληρες, ασελγούν στο κορμί το δικό σου και της χώρας, αναγκάζοντας πολίτες να πηδούν από τα παράθυρα και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να ψάχνεις τον επόμενο αφέντη.

  Δεν υπάρχουν πια διαχωριστικές γραμμές. Δεξιοί-αριστεροί, κεντρώοι-σοσιαλιστές, μικρά και μεγάλα κόμματα. Μόνο υποψήφιοι της κακιάς ώρας, που κρατούν το μαχαίρι για την τελευταία πισώπλατη μαχαιριά.

  Άλλα σκέφτονται, άλλα λένε και άλλα πράττουν. Πολιτικός αμοραλισμός, δημοκρατία αλά κάρτ. Άλλος την τραβά από εδώ, άλλος από εκεί, την έχουν ξεσκίσει. Στο όνομα αυτής της ξεσκισμένης δημοκρατίας σε στέλνουν στις κάλπες.

  Μην τους ακούς, γύρνα τους την πλάτη, δείξε τους την αδιαφορία σου, αυτό ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Συνενόχους ψάχνουν, συνυπεύθυνους στα εγκλήματα τους. Αγνόησε τους. Στείλ΄τους το μήνυμα ότι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Πόσο θα αντέχεις ακόμα το ξεπούλημα, την μετριότητα και το ψέμα; Σε έπεισαν ότι η ψήφος είναι η δύναμή σου. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Δική τους δύναμη είναι. Αυτή τους τρέφει, χωρίς αυτήν δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το γνώρισες από μέσα το τέρας, έχεις ζήσει στα σπλάχνα του τόσα χρόνια. Απελευθερώσου, βγες από το κλουβί που σε έβαλαν, αυτή είναι η πραγματική σου δύναμη, αυτή σου την απόφαση ΤΡΕΜΟΥΝ.

Απόδειξε αυτό που λένε: πως οι λαοί διατηρούν ψηλά στην κλίμακα των αξιών, χαρακτηριστικά που έχουν απωλέσει στην τροχιά της παρακμής τους. Το φιλότιμο, την υπερηφάνεια, τον εγωισμό και την αξιοπρέπεια τους.

  Τώρα τους έμαθες τους κανόνες, ξέχνα το παιχνίδι, γιατί είναι πουλημένο από την αρχή. Οπότε πες μου έναν καλό λόγο για να παίξεις; για να κερδίσεις ότι σου πούλησαν; Γιατί όπως έλεγε και ο Βαλαωρίτης: «Πάρ’ ένα σβώλο Μήτρο και διώξ’ εκείνα τα σκυλιά που σου χαλούν το φύτρο!».

  Τιμώρησε τους, μην τους δώσεις άλλη μια ευκαιρία να σε πατήσουν πάλι κάτω. Πάρτο χαμπάρι , δεν υπάρχεις όταν οι άλλοι ορίζουν ποιος είσαι.

  Αριστεροί, Δεξιοί, πρώην Κνίτες και Ρηγάδες, Κεντρώοι και Σοσιαλδημοκράτες, όταν τα χατζάρια των ανεκδιήγητων Αλέξη σήμερα και αύριο του Κυριάκου πέσουν στα κεφάλια μας, όποιο κόμμα και αν ψηφίζουμε, όποια γλώσσα και αν μιλάμε, την ίδια κραυγή θα βγάλουμε το ίδιο ωχ θα πούμε.
http://www.logiastarata.gr/2016/04/blog-post_24.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook