12.4.16

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥΤΙΝ: Χαρακτήρισε ο Πούτιν την άρχουσα τάξη του κόσμου ως ερπετοειδή ;


Μιλώντας σε ένα φόρουμ κεκλεισμένων των θυρών για τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης και του....
προσωπικού της πατρικής του πόλης της Αγίας Πετρούπολης, ο Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαρροή των Εγγράφων του Παναμά, επισημαίνοντας ποιος ήταν πίσω από την δολοπλοκία: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, οι υπηρεσίες κατασκοπίας της, και το OCCRP του George Soros.
Ο Πούτιν χτύπησε την γροθιά του στο τραπέζι και αναφώνησε, » George Soros, πονηρέ δράκο, τώρα έχουμε πόλεμο’’, σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά στον πρόεδρο. Ο Πούτιν στη συνέχεια ορκίστηκε να κλιμακώσει ακόμη περισσότερο τις κυρώσεις κατά της Ανοικτής Κοινωνίας του Soros.
Όταν ρωτήθηκε από μια κορυφαία βοηθό ως προς το τι εννοεί με το ‘’δράκο’’ (μια ασυνήθιστη λέξη στα ρωσικά), ο Πούτιν αναστέναξε βαριά και κάρφωσε την συγκεντρωμένη ομάδα με το χαρακτηριστικό βλέμμα του πριν να εξηγήσει ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι αυτό που φαίνεται σε σχέση με το πώς ο κόσμος διοικείται.
Αντιστεκόμενος στις ήπιες προσπάθειες των στενών συνεργατών του να τον σταματήσουν από το να ‘’ανοιχτεί’’ περισσότερο, ο Πούτιν δήλωσε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν παντού, και ότι είχε προσωπικά βαθιά γνώση των συναλλαγών τους. Ο ίδιος είπε ότι δεν ήταν ένας από αυτούς, αλλά τον φοβούνται και έχουν προσπαθήσει να τον παρασύρουν στην ‘’αρχαία Βαβυλωνιακή τους λατρεία.»
‘’Τα αποδεικτικά στοιχεία, αρχαία και σύγχρονα, είναι πάμπολλα’’, είπε.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι η ανθρωπότητα έχει χειραγωγηθεί για να γίνει ‘’ασυνείδητη’’ μέσω της χρήσης προγραμματισμού από τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική, το τέλειο παράδειγμα της οποίας ήταν η πρόσφατη διαρροή των Εγγράφων του Παναμά. Η άρχουσα τάξη του κόσμου έχει τον τυραννικό έλεγχο των τροφίμων, του νερού, και της παροχής του αέρα μας, και ενεργά αποχαυνώνει τις μάζες.
Πηγή: yournewswire.com
Μτφρ: Γ.Βουδούρης
greek1


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook