18.4.16

Πέντε αλήθειες που σοκάρουν , πέντε αλήθειες ¨γροθιά στο στομάχι¨. Αντέχετε ;Αλήθειες , ¨που πονούν ¨μόνο όσους μπορούν ακόμα να σκεφτούν , να αισθανθούν , να νιώθουν Έλληνες ...

 1η αλήθεια .Δεν άλλαξε τίποτα στην πραγματική κοινωνία κύριοι από τότε , από την προεκλογική περίοδο. Σε κατάσταση φτώχειας περίπου 2,37 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα , χιλιάδες ζουν σαν ζώα από τα σκουπίδια ( δείτε τους ) , ακόμα περισσότεροι κοιμούνται σε κάθε γωνιά . Χιλιάδες οι ζωντανοί - νεκροί δίπλα μας χαμένοι στην ψευδαίσθηση των ναρκωτικών , ενώ , ο μακάβριος αριθμός των αυτοκτονιών , μεγαλώνει με τον ίδιο ρυθμό.

Όλοι αυτοί , δεν μπορούν πλέον , χαμένοι στα προβλήματά τους , σαστισμένοι σε ένα κόσμο που έφτιαξαν για αυτούς ώστε να μην χάσουν τελείως τα λογικά τους , αδυνατούν να κατανοήσουν , αδυνατούν να αναλύσουν . Με απλά λόγια δεν θα αντιδράσουν ποτέ , δεν θα διαμαρτυρηθούν ποτέ σε κάποια πλατεία , δεν θα αντισταθούν ποτέ , και δεν είναι λίγοι , είναι το 25% του λαού που έχει ηττηθεί προ πολλού σε αυτόν τον ¨πόλεμο¨. Μήπως αυτό θέλατε ; Ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας .

2η αλήθεια Οι πρόσφυγες στην Ελλάδα ( από το 2014 που άρχισε η προσφυγική κρίση , έως σήμερα ) είναι πάνω από 800.000 και όχι οι 53.000 ¨προς διαχείριση¨, έχουν δε διασπαρθεί σε όλη την Ελλάδα , από παραλίες όπου λιάζονται ( όπως στον Αστακό στα Φιλιατρά και στο Κατάκολο , στην Ζάκυνθο , Ηράκλειο Μεσαρά , Αμαλιάδα , Γαλαξίδι , παντού στην Αττική , κ.α . ) μέχρι εργάτες στα χωράφια , σε αγροτικές επιχειρήσεις και μέλη κάθε μορφής εγκληματικών οργανώσεων , ανά την Ελλάδα. Περισσότεροι από 660.000 άνθρωποι είχαν εισέλθει στην Ελλάδα , μόνο , μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 13 Νοεμβρίου 2015, περνώντας από την Τουρκία προς στα νησιά μας . Γιατί η Ελλάδα κρύβει αυτήν την πραγματικότητα , σε βάρος της ; Γιατί δεν προχωρά σε μια επίσημη καταγραφή τους ανα την Ελλάδα ;

3η αλήθεια Ο χώρος Ελλάδας – Τουρκίας θα αποτελεί εφεξής για τους εταίρους μας και όχι μόνο , ενιαίο χώρο για τους πρόσφυγες , κάτι σαν τεράστια χαβούζα με επίκεντρο το Αιγαίο. Δείτε το στον χάρτη . Το θέμα γι αυτούς έχει κλείσει , όσους πήραν , πήραν . Στις 18.3.2016 ( κατά την συμφωνία της Τουρκίας με Ε.Ε για το προσφυγικό ) αποφασίστηκε ότι ο λεγόμενος βαλκανικός διάδρομος κλείνει οριστικά , που σημαίνει ότι κλείνουν τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας. και όσοι βρίσκονται μέχρι 20.3.2016 στην ελληνική επικράτεια παραμένουν σε αυτή εγκλωβισμένοι .Με το ¨κόλπο ¨ αυτό το ισοζύγιο Ελλάδας – Τουρκίας λειτουργεί με τρόπο στεγανό για τις υπόλοιπες χώρες – μέλη της ΕΕ , αφού ενεργοποιήθηκε ένα σύστημα ανακύκλωσης των προσφύγων μεταξύ τους .

αλήθεια. Οι Αμερικανοί του ΔΝΤ και οι Γερμανού της Deutsche Bank κυρίως , βρίσκονται σε οικονομικό πόλεμο . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εάν σωθεί ή όχι η Ελλάδα , στα παλιά τους τα παπούτσια . Το μόνο που θέλουν είναι να χρησιμοποιούν το ¨θέμα αυτό ¨ , προκειμένου να ασκούν ο ένας στον άλλο ( κυρίως οι Αμερικάνοι ) στρατηγική πίεσης , συνέχεια και αδιάκοπα . Εδώ εντάσσεται ο προκλητικός ρόλος της Τουρκίας , ως ο ¨μπαμπούλας ¨ για την Ελλάδα , αλλά και το ότι , η πρόσφατη υποκλοπή της συζήτησης μελών του ΔΝΤ , έγινε ( όπως έχουμε καταδείξει ) από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες . Ξεκάθαρα φαίνεται αυτό και από το ότι , ο Γερμανός υπουργός οικονομίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε , είχε αφήσει πολλές φορές να εννοηθεί ότι για την επιτυχία του Ελληνικού προγράμματος η Γερμανία χρειάζεται το ΔΝΤ , απορρίπτει όμως τις απαιτήσεις του για ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους . Παράλληλα η Γερμανία ξεκαθαρίζει ότι , δεν θα υπάρξει διχασμός μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας για χάρη της Ελλάδας , που απειλείτε πάλι με CREXIT , και που νομίζει πάλι , ότι μόνο μια συμφωνία μεταξύ Μέρκελ- Λαγκάρντ θα μπορούσε να το αποτρέψει .

αλήθεια. Το πολιτικό σύστημα στην πατρίδα μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ¨ πνέει τα λοίσθια ¨ Η μόνη εναλλακτική που του έμεινε , είναι να εναλλάσσει την εξουσία ¨ μέσα σε αυτό ¨ δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση στον κόσμο ότι , υπάρχει ελπίδα , υπάρχει εναλλακτική , θα τα καταφέρουμε κτλ, αποσκοπώντας μέσα από την πρακτική αυτή να συνεχίζει να υπάρχει , είτε στην ¨αντιπολίτευση είτε στην κυβέρνηση ¨ και μαζί με αυτό , όλοι όσοι ζουν απο αυτό και το αποτελούν . Οικονομικά συμφέροντα , πολλά ΜΜΕ , εκκολαπτόμενα και υφιστάμενα πολιτικά συμφέροντα κτλ … ανεργία βλέπεις !!! Με τον τρόπο αυτό έπεσε στην παγίδα του , αφού , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ( μέτρα , φόροι , αδιέξοδα , τρόικα κ.α ) γίνονται για ένα και μόνο έναν σκοπό , να διατηρήσουν την βιομηχανία παραγωγής του ¨πάλαι ποτέ¨ τριγώνου διαπλοκής που κυριαρχούσε και κυριαρχεί και στην Ελλάδα , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ – ΠΟΛΙΤΚΗ – ΜΜΕ . Ο λαός απλά , δεν τους ενδιαφέρει , αφού μπορούν εύκολα να τον ελέγξουν ( δόγμα σοκ , συνεχείς πίεση που των αδρανοποιούν , πλάνες και ψευδαισθήσεις , ρουσφέτια κ.α ) Βάλτε στον συλλογισμό σας τα ανωτέρω , και θα καταλάβετε πολλά περισσότερα . Μα το κυριότερο , θα δείτε την λύση . Μια λύση που αιώνες πριν είχε διατυπώσει ο κορυφαίος των Ελλήνων . Ό,τι δε λύνεται, κόβεται!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
h.t.police100@gmail.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook