23.4.16

Farage: Η βούληση των λαών θα ανατρέψει την αντιδημοκρατική ΕΕ


Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Στρασβούργο, 13 Απριλίου 2016..
Ο Nigel Farage, ηγέτης του κόμματος UKIP, της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλίας) και συν-πρόεδρος του...
EFDD (Ευρώπη της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας) αποδομεί για ακόμα μια φορά τους τα δουλικά της Ευρωσιωνιστικής Ένωσης στην οποία απαγορεύεται να λαμβάνεται υπόψιν η βούληση των λαών, τα δημοψηφίσματα τείνουν να καταργηθούν και τις αποφάσεις θα παίρνουν οι διορισμένοι της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, της Τριμερούς Επιτροπής και των μασονικών υπερστοών τύπου B’nai B’rith..
Όσον αφορά τα περί Ουκρανίας… «Ukraine Votes in First Jewish Prime Minister, Known for Israel Connections»
http://www.haaretz.com/world-news/eur…
Η Ευρωπαϊκή (Σιωνιστική) Ένωση δεν είναι τίποτα άλλο από ένα στάδιο πριν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση όπως ομολογεί και ο Μπαρόζο στο βίντεο Νέμεσις [https://youtu.be/TwKGqhterVs]. Μοναδικός στόχος της ΕΕ είναι η μετατροπή των κυρίαρχων εθνών-κρατών σε ομοσπονδίες-φυλακές όπου δεν θα υπάρχουν οι ελευθερίες που γνωρίζουμε. Αργά ή γρήγορα θα μας επιβάλλουν και την εμφύτευση RFID δήθεν για την ασφάλειά μας και την εξυπηρέτησή μας..
Όσο πιο γρήγορα βγει η χώρα μας από το σιωνιστικό καρκίνωμα που λέγεται ΕΕ τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η ευημερία για εμάς και τον τόπο μας. Όποιος πολιτικάντης είναι υπέρ στο σιωνιστικό καρκίνωμα που λέγεται ΕΕ είναι προδότης.
Ancient King
http://www.triklopodia.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook