24.5.16

Καμαρώστε τον λεβέντη μας…Έκανε κακά ο πρωθυπουργός μας μπροστά στον Ερντογάν δηλώνει …(ΒΙΝΤΕΟ)


…ικανοποιημένος από τον χειρισμό της Τουρκίας στο μεταναστευτικό – Κουβέντα δεν έβγαλε για τις παραβιάσεις και τις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο
Για ακόμα μία φορά ο ρίψασπις Έλληνας πρωθυπουργός δεν τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στην Τουρκία και τον Ερντογάν. Στην...
ομιλία που έκανε στο συμβούλιο ηγετών για την ανθρωπιστική κρίση η οποία πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη σήμερα αναφέρθηκε μόνο στις προσφυγικές ροές και πουθενά αλλού.
Δεν τόλμησε να αναφέρει τίποτα όσο αφορά τις επαναπροωθήσεις που δεν έχουν ξεκινήσει καν προς την Τουρκία, αλλά ούτε και για τις μόνιμες απειλές τους Ερντογάν προς την Ελλάδα και την Ευρώπη για τον μεταναστευτικό χάος που προτίθεται να προκαλέσει αν δεν πάρει εκβιαστικά επιπλέον χρηματοδότηση.
Φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας που τον τελευταίο καιρό αρέσκεται σε θεατρικούς λεονταρισμούς δεν ανέφερε τίποτα για τις Τουρκικές παραβιάσεις που γίνονται καθημερινά στο Αιγαίο, αντιθέτως όμως μόνο “ευχαριστώ” που δεν είπε στους Τούρκους για την καλή συνεργασία που έχουμε.
Δείτε το βίντεο και απολαύστε τον λεβέντη Πρωθυπουργό μας:

Scoops.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook