23.5.16

Πόσο υπερήφανος μπορεί να είναι ο σημερινός Έλληνας, ως …απόγονος των αρχαίων.


Οι Έλληνες που είχαν…
δώδεκα θεούς …τώρα δεν έχουν τον θεό τους. Από την δημοκρατία όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού πήγαν …στο ότι συμφέρει τους Γερμανούς .
Από την σεισάχθεια του Σόλωνα όπου καταργούνταν τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, και καταργήθηκε ο δανεισμός με εγγύηση το «σώμα» (προσωπική ελευθερία) του δανειολήπτη και των μελών της οικογένειάς του, πήγαμε στο ότι ζητούν οι τοκογλύφοι.
Από τον Δημοσθένη τον Λυκούργο και τον Ισοκράτη Πήγαμε στον τσιρίδα Γεωργιάδη τον Μιχελογιανακη, και την Φωτίου με τα γεμιστά της. Από την Ακρόπολη πήγαμε στους δρόμους του Μπομπολιστάν ,που δεν έχουν μάλιστα ούτε τις σωστές λουρίδες ασφαλείας.
Να θυμηθούμε ότι ο Αριστείδης, ο οποίος είχε λάβει πλήρη εξουσιοδότηση να καθορίσει τους φόρους, δεν έγινε ούτε κατά μία δραχμή πλουσιότερος και όταν πέθανε τον έθαψε η πόλη με έξοδά της. Να θυμηθούμε ότι στην χώρα του Ιπποκράτη που τον επικαλούμεθα ως απόγονοι εάν δεν δώσεις φακελάκι δεν γίνετε τίποτα .Να θυμηθούμε ότι στην χώρα του μαθηματικού Πυθαγόρα εφεύραμε νέα μαθηματικά με το …ένα συν ένα ίσον μηδέν .
Η σύγκριση και τα παραδείγματα είναι άπειρα.
Τώρα λένε ότι η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης κορυφώνεται σήμερα στη Βουλή, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει νέους έμμεσους φόρους, τη δημιουργία του νέου ταμείου ιδιωτικοποιήσεων και τις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια.
Άλλοι αποδέχονται ότι το ψηφίζουν με βαριά καρδιά ,άλλοι λένε «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω. Θρηνώ για την παράδοση των υποδομών και των αεροδρομίων» αλλά θα το ψηφήσω ,άλλοι λένε ότι τους έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο, άλλοι λένε «όταν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον και την ανόρθωση της οικονομίας ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι αντισυνταγματικό» άλλοι λένε ότι είναι εν γνώσει τους ότι βάζουν σε ομηρία την χώρα για τα επόμενα εκατό χρόνια αλλά δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά λόγω των εντολών που έχουν πάρει, άλλοι μιλούν για διαγραφή μέρους του χρέους ενώ γνωρίζουν ότι μία διαγραφή χρέους εμπίπτει στις απαγορεύσεις της Ε.Ε., βάσει του άρθρου 125 της συνθήκης της Λισσαβόνας ενώ …..η είσοδος στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία, τα στραβά μάτια στο θέμα των ελλειμμάτων, η συγκάλυψη σκανδάλων και η σωτηρία χρεωκοπημένων ιδιωτικών τραπεζών με χρήματα φορολογούμενων αποτελούν θεμελιώδεις Ευρωπαϊκές αρχές.
Με τον νόμο των ΣΑΝΕΛ η Ελλάδα μπαίνει σε μια περίοδο εκτεταμένης ύφεσης και στην ολοκλήρωση της αλλαγής της κρατικής της υπόστασης, που έγινε από το πρώτο μνημόνιο και εντεύθεν. Όταν περάσει αυτός ο Νόμος από τη Βουλή σήμερα, όλα τελείωσαν.
Με το Νόμο Ξεπουλήματος, μπαίνουμε στο στάδιο που ξεκινάει το ξεπούλημα των οργάνων του κλινικά νεκρού ασθενή, της Ελλάδας. Η τελευταία πράξη της διαχρονικής προδοσίας υπογράφεται από τη κυβέρνηση των ξενων αυτή τη Κυριακή με ένα αποικιακό νόμο – επέκταση των μνημονιακών συμβάσεων, που υπέγραψε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τα οποία παρεδόθη η εθνική κυριαρχία και ο έλεγχος της περιουσίας της Ελλάδας στους δανειστές.
Ο Νόμος των ΣΑΝΕΛ ολοκληρώνει την καταστροφή των προηγούμενων μνημονίων, που είναι μόνιμα. Η περιουσία της Ελλάδας δεν της ανήκει από το πρώτο μνημόνιο αλλά τώρα γίνεται με εφαρμοστικό νόμο, που περνάει την Ελλάδα σε μια άλλη διάσταση χωρίς επιστροφή. Η χώρα μας διαλύεται. Όλοι τους το ξέρουν και είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε και αυτός τα μνημόνια. Έχει πάααρα πολύ μεγάλη ευθύνη. Ενδιαφέρον είναι ότι ενώ με το νόμο στερούνται χρήματα από υποδομές ανάπτυξης προωθείται η κατασκευή δρόμων (εξαίρεση των συμβάσεων δημοσίων έργων από το “κόφτη”) ενώ καμία αναφορά δεν υπάρχει σε φορολογία εφοπλιστών.
Εκτός από τις καταθέσεις στις τράπεζες και η περιουσία της Εκκλησίας θα αλλάξει χέρια. Άπειρες φορές έχουμε πεί ότι ΟΛΟΙ τους είναι παρέα. Κανείς επίσης δεν βρίσκεται τυχαία με εκπομπή και εφημερίδα από την μια μέρα στην άλλη από όσους είναι εκτός Βουλής και αυτό αφορά όχι μόνο πολιτικούς αλλά και δημοσιογράφους. Είναι και αυτή στη παρέα. Εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης πάντα υπάρχουν, όταν κάποιος είναι υπάκουος ή απλά ηλίθιος. Στο σύστημα οι πιο χρήσιμοι είναι οι ηλίθιοι, οι άλλοι αποβάλλονται δια της απωθήσεως και της συκοφαντίας.
Χωρίς έλεγχο στη περιουσία της, μια χώρα δεν μπορεί να έχει νόμισμα. Αυτό ολοκληρώνεται πρακτικά σημερα με την υπογραφή των ΣΑΝΕΛ. Ουσιαστικά απούσα για το θέμα όλη η αντιπολίτευση. Απόντες και όσοι ζητούν επιστροφή στη δραχμή. Δεν έχουν πλέον εκλογικό αντικείμενο. Είναι και αυτοί της παρέας. Αποδείχθηκε.
Επόμενο στάδιο, δημιουργία και άλλων ΕΟΖ, όπου δεν θα φορολογούνται τα προϊόντα. Mισθοί στα τάρταρα με τις συντάξεις να εξαφανισθούν.
Παραδείγματα ΕΟΖ: το Λιμάνι του Πειραιά, o αγωγός ΤΑΠ. Θα ακολουθήσει μετανάστευση των Ελλήνων.
ΙΧΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook