22.5.16

Η καθημερινότητά μας αλλάζει – Να είστε έτοιμοι


Μέσα σε λίγους μήνες ήρθαν δύο μνημόνια. Τα μέτρα δεν είναι πλέον απλά επώδυνα. Δεν μας ανήκει τίποτα! Όλα περνούν στις πολυεθνικές! Λιμάνια, αεροδρόμια, λεωφορεία! Τα πάντα! Γι’ αυτό ιδρύθηκε το υπερταμείο…
Σειρά παίρνουν οι ιδιώτες!
Οι πολυεθνικές με την σειρά τους θα....
παραδώσουν τον πλούτο στην μητρική εταιρεία της Νέας Τάξης, η οποία ευελπιστεί ελέγχοντάς τον να ελέγχει τους πολίτες!
Η καθημερινότητα αλλάζει από εδώ και πέρα!
Παράλληλα με τα οικονομικά μέτρα, οι πολίτες απανταχού δέχονται, επικροτώντας, την αύξηση της αστυνόμευσης και την παρουσία στρατού στους δρόμους, γεγονός που στο μυαλό των περισσοτέρων δικαίως συνδέεται με την έλευση δικτατορικών καθεστώτων.
Σε παλιότερες εποχές ένα μεγάλο κομμάτι του λαού, παρασυρόμενο από την προπαγάνδα της εποχής, ζητούσε έναν «λοχία» για να σώσει την χώρα από την τρομοκρατία.
Όπως φαίνεται γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, αλλά αυτή την φορά ο «λοχίας» γίνεται απαίτηση όλων των πολιτών της Ευρώπης και όχι μόνο.
Που αποσκοπεί άραγε το παγκόσμιο κατεστημένο.
Στα λεφτά μας; Μα ήδη τα έχει όλα μέσω των υπέρογκων δανεισμών που υπερχρέωσαν τα περισσότερα κράτη! Η οικονομική ελευθερία δε, έχει συνθλιβεί από μίας σοβιετικής λογικής αντίληψη συγκεντρωτισμού των πάντων.
Άρα στόχος μπορεί να είμαστε και εμείς οι ίδιοι! Η αστυνόμευση των ζωών μας με απώτερο σκοπό την υποταγή σε ένα κέντρο εξουσίας (παγκοσμιοποίηση).
Την υποταγή μας στον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα μας καλέσει να αρνηθούμε Χριστό και Ελλάδα για να «απολαύσουμε» τα «αγαθά» του.
Η επιλογή είναι δική σας!
ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook