11.6.16

ΠΑΡΑ ΓΙΟΚ ΜΕΧΡΙ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ και βλέπουμε


Greek Spirit
Λεφτά, τα 11,5 δις, δεν τα δίνουν οι ευρωπέοι με πρόσχημα την μη εκπλήρωση των προαπαιτούμενων. Σήμερα 11-6 μας είπαν ότι το ανέβαλαν μέχρι 16 -6, δηλαδή στο νέο γιουρογκρουπ. Η...
αλήθεια είναι ότι λόγω επικείμενου brexit πολλοί βορειοευρωπαίοι  κάνουν αναλήψεις μετρητών επειδή φοβούνται ότι την επόμενη του brexit ότι το ευρώ θα χάσει την »σκληράδα» του , έστω κι αν η Βρετανία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, το χτύπημα θα είναι θανατηφόρο.
Η ΕΚΤ θα χρειαστεί κεφάλαια για την στήριξη του ευρώ στις διεθνείςς  ΄΄αγορές΄΄ ,σιγά μην μας δώσουν αυτά τα λεφτά.Οι Γερμανοί δεν είναι κακοί, είναι φίλοι μας , θα ήθελαν να δώσουν τα λεφτά , τα 7,5 δις στις τράπεζες, αλλά στην παρούσα συγκυρία ούτε αυτοί μπορούν να   κάνουν τέτοια κιμπαριλίκια.
Σε κάθε περίπτωση η εποχή μετά την 23η Ιουνίου θα έχει πολύ πλάκα και ενδιαφέρον, άσε που θα αδυνατίσουμε όλοι αναγκαστικά και θα είμαστε έτοιμοι για τις παραλίες, οι οποίες φτου!!! ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ δηλαδή για 99 χρόνια είναι στην διάθεση και ορέξεις των »επενδυτών»  και είναι πλέον  θέμα χρόνου να πουληθούν τους Άραβες.Τζάμπα η πείνα και η γράμμωση….
Συμπτωματικά οι τραπεζικές μετοχές σημερα πήραν την κατηφόρα………
hellenicsunrise


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook