20.6.16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ!!!


Ο υποτιθέμενος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας από τις ΗΠΑ. Τι κρύβεται πίσω από αυτό και ποια τα κίνητρα των Αμερικάνων.
Σίγουρα δεν...
ανακαλύψαμε την Αμερική, ωστόσο οι απόψεις του δικηγόρου του διεθνούς ποινικού δικαίου Κρίστοφερ Μπλακ, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο Καναδός νομικός προσπάθησε να αναλύσει τι κρύβεται πίσω από τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» μετά το 2001 από τις ΗΠΑ καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια να παγιδεύσουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στη «μήτρα των ψεμάτων και της εξαπάτησης, που καθορίζουν το σύγχρονο κόσμο.» Κοινώς πρόκειται για ένα πραγματικό πόλεμο των Αμερικάνων απέναντι σε όσους τους αντιστέκονται, αφού αυτοί αποτελούν τους πραγματικούς στόχους.
«Μας λένε, σε όλο τον κόσμο, από κάθε κυβέρνηση, ότι είμαστε σε έναν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Η τρομοκρατία είναι μια ενέργεια, μια τακτική, μια στρατηγική. Είναι μια μέθοδος δεν είναι ούτε άτομο, ούτε ομάδα, ούτε χώρα. Πώς μπορεί να υπάρξει πόλεμος εναντίον μίας μεθόδου πολέμου», αναρωτιέται εύστοχα ο Μπλακ.
«Όταν κάποιος θέλει να καταπολεμήσει μια μέθοδο τότε ποτέ δεν ρωτάει το γιατί ή το ποιος. Αυτό δεν φαίνεται να έχει πια σημασία. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ξέρουν γιατί οι τρομοκράτες υπάρχουν, ή ποιοι είναι και τι τους παρακινεί, ή ακόμα και αν υπάρχουν πραγματικά, γιατί είναι απλώς τρομοκράτες. Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είναι στην πραγματικότητα, ο πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του υπόλοιπου κόσμου», σημειώνει.
Εξηγεί, επίσης, ότι μιλώντας για «καταπολέμηση της τρομοκρατίας» στο Ιράκ, οι Αμερικανοί «στην πραγματικότητα αγωνίζονται ενάντια σε όσους τους αντιστέκονται στο συγκεκριμένο έδαφος, το οποίο έχουν ήδη καταλάβει.» Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Αφγανιστάν, αλλά και της Συρίας.
Επίσης, ο αρθρογράφος τονίζει ότι οι βομβαρδισμοί και τα χτυπήματα στην Ευρώπη, την Ασία, τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον πραγματικό πόλεμο που διεξάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ενάντια στον κόσμο που θέλει να ελέγχει, και, στην πραγματικότητα, μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως ένας πόλεμος της τρομοκρατίας που διεξάγεται εναντίον των υπόλοιπων από εμάς προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα υποτελή κράτη τους.
Η χρήση της λέξης τρομοκρατία »δεν λέει τίποτα». Δεν περιέχει χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν σε μια κατανόηση των γεγονότων και των περιστάσεων. Είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται για να θολώσει το μυαλό, να παραλύσει τη σκέψη και να υποσκάψει τη θέληση.
Επιπλέον σύμφωνα με τον Μπλακ: «ο τρόμος είναι μια πράξη που χρησιμοποιείται από εκείνους που δεν μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν νόμιμα. Οι μεμονωμένες τρομοκρατικές πράξεις, διενεργούνται μεμονωμένα από τρομοκράτες ή μικρές ομάδα που δημιουργούνται επειδή δεν έχουν καμία άλλη πολιτική δύναμη, έτσι ώστε να προσπαθήσουν να φοβίσουν το λαό. Αλλά τρομοκρατικές πράξεις που πραγματοποιούνται από αυτές τις φατρίες της κοινωνίας που κατέχουν κρατική εξουσία αποδεικνύεται πως πρόκειται για κοινούς εγκληματίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να καταφύγουν στην τρομοκρατία των δικών τους λαών, προκειμένου να διατηρήσουν τον έλεγχο και την κυριαρχία.»
Και εν ολίγοις, η βασική μέθοδος για να το πετύχουν αυτό είναι η καλλιέργεια μίσους και το φανατισμού σε άτομα που αποτελούν πειθήνια όργανά τους.
Ο Μπλακ καταλήγει λέγοντας: «Αν θέλουμε να εξαλείψουμε την τρομοκρατία σε αυτόν τον κόσμο, τότε θα πρέπει να εξαλείψουμε τις συνθήκες που φέρνουν στην εξουσία αυτούς που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιούν την τρομοκρατία για να κυβερνήσουν. Μια δημοκρατική επανάσταση θα πρέπει να λάβει χώρα στις ΗΠΑ, αλλά ο αμερικανικός λαός δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ανοργάνωτος όχλος που εύκολα επηρεάζεται από δημαγωγούς. Ίσως κάποιος εκεί έξω έχει την απάντηση σε όλα αυτά. Εγώ δεν την έχω. Αλλά σίγουρα θα τη βρούμε, όταν μάθουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, και όχι να φορτώνουμε όλα τα δεινά στη λέξη τρομοκρατία »
hellasforce.com



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook