24.6.16

Στην Βρετανία μετράει τι ψηφίζουν οι πολίτες στο δημοψήφισμα...μικρέ Αλέξη


Πανικός επικρατεί στην Βρετανία μετά την επικράτηση του Brexit στο δημοψήφισμα, αφού εκατομμύρια Βρετανοί συνωστίζονται μπροστά στα ATM, ενώ εκατομμύρια άλλοι εγκαταλείπουν πανικόβλητοι τη χώρα.Μετά την επικράτηση του Brexit, η Βρετανία θα απομακρυνθεί από την Ευρώπη και θα πάει στο Βόρειο Πόλο, ενώ θα πέσει και ακρίδα.
Οι συνέπειες της...
εξόδου της Βρετανίας θα είναι τραγικές για την Ευρωπαϊκή Ένωση που τα πήγαινε τόσο καλά τώρα τελευταία, ρε γαμώτο.

Οι Βρετανοί σκέφτηκαν εθνικιστικά, σε αντίθεση με τους Γερμανούς που δεν σκέφτονται καθόλου εθνικιστικά και έχουν συνέχεια στο μυαλό τους το κοινό καλό.
Πραγματικά, είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να έχουν μέρα-νύχτα στο μυαλό τους την ενωμένη Ευρώπη και οι Βρετανοί να κοιτάνε την πάρτη τους.

Ενδεχόμενη έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελλάδα, αφού αυτό θα σημαίνει πως στην Βρετανία μετράει τι ψηφίζουν οι πολίτες στο δημοψήφισμα και δεν είναι προτεκτοράτο-μπανανία- αποικία.
Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει διάβημα στην βρετανική και να ανακαλέσει τον Έλληνα πρέσβη στο Λονδίνο, γιατί δεν είναι δυνατόν η Βρετανία να εφαρμόζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να μας κάνει ρεζίλι, εμάς που γεννήσαμε την Δημοκρατία και δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού στους βαρβάρους, αλλά κάναμε το λάθος να τα δώσουμε όλα στους άλλους, με αποτέλεσμα εμείς να ξεμείνουμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύει την αποτυχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αγνόησαν τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση γερμανοποιήθηκε, εθνικισμός και ρατσισμός φούντωσαν, και το ευρωπαϊκό όραμα έγιναν οι αγορές και η λιτότητα.
Αυτό δεν είναι όραμα, αυτό είναι εφιάλτης και κόλαση.
Αντί να επικρατήσουν οι πολίτες, επικράτησαν οι αγορές και οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. 
Ξεχνάνε πως η γραφειοκρατία διέλυσε κοτζάμ Σοβιετική Ένωση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα κολλήσει;

Τούτων δοθέντων, η ψήφος των Βρετανών πολιτών ήταν γενναία και σοφή, ενώ μόνο καλό θα κάνει στους πολίτες της Ευρώπης.
Άντε να διαλυθεί -και επίσημα- αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση και να φτιάξουμε μια νέα δημοκρατική και σοσιαλιστική.
Γιατί η ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης είναι μια υπέροχη ιδέα.
Η πόρτα άνοιξε.
Ο τελευταίος να την κλείσει.

(Πόσο θλιβεροί οι Έλληνες Μενουμευρώπηδες. Ειδικά, οι «διανοούμενοι» και οι «πνευματικοί άνθρωποι» που προσπαθούν να πείσουν ένα ολόκληρο λαό πως πρέπει να είναι δούλος και προσκυνημένος. Άξιος ο μισθός τους.)
http://pitsirikos.net1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ALEXIS, Ο ΜΙΚΡΟΣ ... ΛΟΥΣΤΡΑΚΟΣ !!!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook