28.6.16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ !

Προσθήκη λεζάντας

Το Sputnik αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την αντίθεση των αντιδράσεων της πολιτικής ελίτ στην Ελλάδα΄, σε σχέση με αυτή των Ελλήνων πολιτών για το Brexit!
Σε μια..
συνέντευξη του στο Sputnik, o πολιτικός αναλυτής Νικόλαος Στέλια δήλωσε ότι η κίνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την ΕΕ προκάλεσε ανησυχία μεταξύ των πολιτικών ελίτ στην Ελλάδα, ενώ οι απλοί άνθρωποι της χώρας χαιρέτισαν την απόφαση των Ελλήνων πολιτών.
Ο αναλυτής ανέφερε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι «η αίσθηση ενός κοινού οράματος και ένα κοινό μέλλον των ευρωπαϊκών λαών δεν μπορούν να δώσουν τη θέση τους σε μια επιστροφή στην υποτιθέμενη ασφάλεια του εθνικού απομονωτισμού» και ότι «αυτός ο δρόμος είναι ένα αδιέξοδο.»
«Λέγοντας αυτό, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη θέση του κόμματός του ΣΥΡΙΖΑ του για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος. Τη στάση αυτή συμμερίζονται και πολλά μέλη της αντιπολίτευσης της χώρας», σχολίασε.
Ο αναλυτής πρόσθεσε ότι σε αντίθεση, υποστηριχτές του Brexit ήταν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. Η Χρυσή Αυγή χαρακτήρισε το Brexit ως «πολύ θαρραλέο βήμα», ενώ το ΚΚΕ δήλωσε ότι «αυτή η εκκολαπτόμενη κίνηση έδειξε ότι η ΕΕ στη σημερινή της κατάσταση δεν θα μπορούσε να συνεχίσει τη λειτουργία της.»
Επίσης, σχετικά με την άποψη των Ελλήνων πολιτών ανέφερε: «Οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν εξαντληθεί από την ασταθή κατάσταση στη χώρα τους, η οποία εμμένει στην πολιτική της λιτότητας. Από την πλευρά του ελληνικού λαού η άποψη, για την επιθυμία της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ ήταν δικαιολογημένη, λογική και μάλιστα αρκετοί θεώρησαν ότι καθυστέρησε να συμβεί».
hellasforce.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook