16.6.16

Η Ρωσία προειδοποιεί το ΝΑΤΟ να μην στείλει το στόλο του στη Μαύρη θάλασσα


Η Ρωσία προειδοποιεί το ΝΑΤΟ να μην στείλει το στόλο του στη Μαύρη θάλασσα Ένας Ρώσος διπλωμάτης, προειδοποίησε σήμερα το ΝΑΤΟ να μην...
επεκτείνει το στόλο τους στη Μαύρη Θάλασσα. Μια τέτοια στρατηγική θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια στην περιοχή και θα επιδεινώσει τους δεσμούς με τη Μόσχα, δήλωσε ο Αντρέι Καλιν.
Νωρίτερα αυτό το μήνα η Μόσχα ενοχλήθηκε μετά από την εμφάνισή ενός αμερικανικού πολεμικό πλοίου με ένα νέο σύστημα πυραύλων, στη Μαύρη Θάλασσα.
Σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες δεν επιτρέπονται στα πολεμικά πλοία από τις μη χώρες της Μαύρης Θάλασσας να βρίσκονται περισσότερες από 21 μέρες στην περιοχή. Τα μέλη του ΝΑΤΟ η Τουρκία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα. Και η Ρωσία έχει στόλο στο λιμάνι της Σεβαστούπολης.
«Εάν πάρουν την απόφαση για τη δημιουργία ενός μόνιμου στόλου, θα λειτουργεί αποσταθεροποιητικά. Η Μαύρη θάλασσα δεν είναι θάλασσα του ΝΑΤΟ «, δήλωσε ο Καλίν στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων. «Αν δεν σταματήσουν δεν νομίζω ότι θα βελτιώσουν τη σχέση μας με το ΝΑΤΟ.»
Ο επικεφαλής του NATO Jens Stoltenberg εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της Ρωσίας για την παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός στην ανατολική Ουκρανία. «Η Ρωσία υποστηρίζει τους αντάρτες με όπλα και άλλο εξοπλισμό και τοποθέτησε στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία. Καλούμε τη Ρωσία για άλλη μια φορά να σταματήσει την αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας. »
Στις αρχές Ιουλίου πραγματοποιείται στη Βαρσοβία μια σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία και την τεταμένη σχέση με τη Ρωσία.
Το ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ είναι μια τρομοκρατική οργάνωση πολέμου και καταστροφής των λαών. Δείτε το ανάποδο τους όνομα για στον κόσμο τους όλα είναι ανάποδα! Λένε οτι θέλουν ειρήνη αλλά κάνουν πόλεμο….λένε οτι αμύνονται αλλά δολοφονούν τους λαούς…λένε οτι η Ρωσία είναι πολεμοχαρής αλλά αυτοι έχουν δολοφονήσει εκατοντάδες εκατομμύρια αθώους απο την αρχή της σύγχρονης ιστορίας τους!
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα
katohika.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook