26.6.16

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ …


Αξιοσημείωτη αύξηση των κρουσμάτων αυτοχειρίας έχει παρατηρηθεί στην Ελλάδα κατά την...
περίοδο της οικονομικής κρίσης, με τις αυτοκτονίες να παρουσιάζουν σημαντική αύξηση στις οικονομικά ενεργές ηλικιακές ομάδες και στους άνδρες να είναι σημαντικά περισσότερες απ’ ό,τι στις γυναίκες.

Οι αυτοκτονίες τα τελευταία δυο έτη παρουσιάζουν αύξηση μέχρι και 200% ενω η αύξηση με χρήση ψυχοφαρμάκων απο συνανθρώπους μας σε κάποιες περιοχές ειναι στο 80% .
Θα αναφερθώ αναλυτικά στα στοιχεια τις προσεχεις μερες γιατι ειναι σοκαριστικά !!!!!!
Πέραν της αιτίας που οδηγείται καποιος στην αυτοκτονία σημαντικός παράγοντας στην εσχάτη αυτη πράξη παίζει η απομόνωση και έλλειψη επικοινωνίας μεταξυ των ανθρώπων ..
Οσο και αν σας φαίνεται απίστευτο μια απλή κουβεντα μπορεί να ειναι αιτία να ανατρέψετε μια τέτοια ενέργεια και να να δώσετε μια ελπίδα και φως αισιοδοξίας σε έναν συνάνθρωπο μας ..
Η χαμένη αξιοπρέπεια και υπόληψη κάποιων ελληνων Δυστηχως που δεν βρήκε ανταπόκριση ανάκτησης απο τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών και θα πρέπει να ισοσταθμιστεί με επικοινωνία αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μεταξυ μας ..
Οταν λοιπον ειστε έξω και περπατάτε και δείτε καποιον αδελφό μας με σκυμμένο το κεφαλι .. Ξοδέψτε 2 ΛΕΠΤΑ απο τον χρόνο σας να του μιλήσετε .. Κοστίζει 0 ευρω και μπορείτε να σώσετε μια ζωή ..
Εχω πει επανελλειμενος οτι οποιος θελήσει να μιλησει μαζι μου .. Και με πολλους εχω μιλησει .. Αρκει να μου στειλετε ενα μυνημα και να τα πούμε και αν θέλετε και μέσω σκάιπ ..
Ανοίξτε την καρδια σας .. Απλώστε χέρια βοήθειας .. Καποιοι συνάνθρωποι μας νοιωθουν μόνοι τους έξω εκει .. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ !!!
υπαρχει ακόμα ελπίδα οσο υπαρχει ΑΓΑΠΗ …
Οσο για τους υπεύθυνους .. Θα έρθει η μερα της δικαιοσυνης ..
Θα έρθει …
Τάκης …
https://www.facebook.com/peter.asimakis.3/posts/1614913165504578
e-koutsobola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook