24.6.16

Οι κλόουν Μέρκελ και Ολάντ θα συναντηθούν επειγόντως για να σώσουν την Ευρώπη!


Σαν Πακιστανοί για τους Αγγλους οι Ελληνες φοιτητές, συμφορά για την Ελληνίδα (νεόπλουτη) μάνα
E, λοιπόν η Μέρκελ τα κατάφερε: Να μείνει στο ίδιο σπίτι με τονΠαπαδημούλη, τον μέθυσο Γιουνκέρ, τον ερωτύλο Ολάντ και τους λοιπούς ιπποκόμους του πελατειακού κράτους των Βρυξελλών.
Το μεγαλύτερο αστείο που...
μπορεί κανείς να διαβάσει στα διεθνή ΜΜΕ σήμερα είναι το επείγον ραντεβού δύο κλόουν: της Μέρκελ και του Ολάντ.
Από την Ιόλη Πιερίδη
Αυτές οι δύο αστείες φιγούρες κινητοποιήθηκαν μετά το brexit και θα συναντηθούν για να σώσουν την Ευρώπη ενώ ο Παπαδημούλης θα καλύπτει την εκδήλωση με τιτιβίσματα.Είναι η πιο αστεία είδηση της μέρας. Και δώστου αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις επ΄αυτού.
Το πόσο γυμνοί είναι οι βασιλιάδες Ολάντ και Μέρκελ θα φανεί τώρα σε όλο του το μεγαλείο. Αυτές οι δύο τραγικές φιγούρες για την Ευρώπη που έφτασαν στο σημείο να αποδεχθούν το ληστρικό ασφαλιστικό-φορολογικό τερατούργημα του Κατρούγκαλου σπεύδουν λέει ανήσυχοι να σώσουν την Ευρώπη.
Την ίδια ώρα ανησυχούν και οι μητέρες των Ελλήνων φοιτητών στο Λονδίνο γιατί τα παιδιά τους θα αντιμετωπίζονται πλέον σαν ξένοι από τους Αγγλους και όχι σαν Ευρωπαίοι πολίτες. Τόσα χρόνια οι ταλαίπωροι Αγγλοι παρακολουθούσαν κάτι “Eυρωπαίους” πολίτες να χορεύουν σαν πίθηκοι στις συναυλίες της απόλυτης ελληνίδας θεάς Αννας Βίσση. Τώρα πλέον και με τη βούλα οι Ελληνες φοιτητές θα αντιμετωπίζονται σαν τους Πακιστανούς. Ανάμεσά τους πολλά παιδιά πολιτικών, δημοσιογράφων, εκδοτών και λοιπών αρπακτικών που κοσμούσαν όλες τις λίστες Χριστοφοράκου και Σια και με τα “δωράκια” θέλησαν να δώσουν ευρωπαικό λούστρο στους κανακάρηδές τους.
Το ίδιο και όσοι Ελληνες αγόρασαν σπίτια στο Λονδίνο και δεν είναι μέλη του εφοπλιστικού lobby αλλά απλοί νεόπλουτοι κατσιαπλιάδες της ελληνικής μεταπολίτευσης που απέκτησαν κατοικίες στο Λονδίνο με την ελπίδα ότι θα γίνουν ένα με τους Αγγλους.
Τώρα εάν δεν ανήκουν στο εφοπλιστικό  lobby θα είναι για τους Αγγλους ότι και οι Πακιστανοί-γύρευε τι ελέγχους θα περνάνε στα αεροδρόμια.
Επιτέλους η Αγγλία αποκτά ξανά την χαμένη αίγλη της…





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook