1.7.16

Ή ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ, Ή ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ


Με αφορμή το Brexit και την ηχηρή απόφαση των Βρετανών πολιτών, θέλουμε στο ithesis με σεβασμό στους αναγνώστες μας, να τονίσουμε πως, αν και...
θεωρούμε σωστή την απόφαση των Βρετανών για το Brexit, δεν είμαστε κατά της Ευρώπης γενικά και αφοριστικά.
Αντιθέτως είμαστε υποστηρικτές μιας αληθινά δημοκρατικής Ευρώπης, μίας Ευρώπης που θα νοιάζεται για όλους τους πολίτες της, θα δίνει ίσες ευκαιρίες, θα σέβεται τα έθνη-κράτη και θα απονέμει δικαιοσύνη εξίσου σε όλα τα μέλη της.
Η Ευρώπη με τη σημερινή της μορφή μετατράπηκε σε προτεκτοράτο των λίγων αφού προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα, αφαιρεί κεκτημένα δικαιώματα, υποσκάπτει τη δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών. Είμαστε αντίθετοι σε μία Ένωση που εντός της λειτουργούν πολλές διαφορετικές οικονομίες, με διαφορετικά οικονομικά και φορολογικά συστήματα, με αποτέλεσμα χώρες -μέλη και συμφέροντα να πλουτίζουν με την καταστροφή και αφαίμαξη άλλων κρατών-μελών.
Είμαστε κάθετοι σε αυτό: Ή ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ, Ή ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.
Χαιρετίζουμε την ηρωική ιστορική απόφαση των Βρετανών πολιτών που είναι ισότιμη της ελληνικής του 62% και η οποία μετατράπηκε σε ναι, με βίαιο και αντισυνταγματικό τρόπο.
Είμαστε δε σίγουροι ότι το μέλλον δεν είναι τόσο δυσοίωνο -όσο κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν- μετά την έξοδο των κρατών από την Ε.Ε. και κυρίως από την νομισματική ένωση.
Ιωάννης Φωκάς
ithesis


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook