15.7.16

Ένοχοι είναι τα πολιτικά ανδρείκελα της γαλλίας για την επίθεση στη Νίκαια


Για αυτή την επίθεση των μουλάδων παιδεραστών του ISIS ένοχοι είναι τα πολιτικά ανδρείκελα της ...
γαλλίας που στην αίτηση που είχε κάνει η Ρωσία στον ΟΗΕ να χαρακτηριστει σαν τρομοκρατική οργάνωση το ISIS η Γαλλία είχε ψηφίσει υπέρ των μουλάδων παιδεραστών έτσι για να μην ξεχνάμε,… και να λέμε τα σύκα σύκα, και την σκάφη σκάφη.

Η Γαλλία, η θα εκτελεί τις εντολές της μαφιόζικης ναζιστικής συμμορίας φερόμενη ως ΕΕ…

Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ χρηματοδότησαν και θέριεψαν το μόρφωμα των μουλάδων παιδεραστών ένοχος δεν είναι ο τηνήσιος , αλλά η πολιτική ηγεσία της Γαλλίας και της μαφιόζικης ΕΕ,που σαν τις σουπιές ρίχνουν μελάνι για να διατηρούν των σκοταδισμό στην ΕΕ και να παίζουν τα παιχνίδια των ψυχανώμαλων επίγειων θεών μανδαρίνων … οικογένεια Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.

Και να συμπληρώσω λέγοντας για αυτές τις άρρωστες αξίες και ιδανικά τα ανδρείκελα των οικογενειών Τσόρτσιλ θέλουν να κάνουν και 3το π. πόλεμο … κυκλώσαν την Ρωσία σαν τις ύαινες το ΝΑΤΟ με πρόθεση η να κατεβάσει τα παντελόνια η ρωσία, η να ξεσκίσουν τις σάρκες της… και οι ναρκωμένοι λαοί της ΕΕ δεν κυνήγησαν ακόμη με σάπια πορτοκάλια τις δύο άρρωστες οικογένειες οικογένειες του π. ναζισμού.

Η άποψή μου είναι ότι αυτός ο τρίτος π. πόλεμος θα είναι ο τελευταίος … θα εξαφανιστεί οριστικά και δια παντός το άρρωστο DNA του π. ναζισμού

Αριστογένης Παπακωνσταντίνου

http://www.triklopodia.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook