31.7.16

ΜΕΓΑΛΗ «ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ» ΚΑΙ…ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ (βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η υποψήφια για την αμερικανική προεδρία, Χίλαρι Κλίντον, ανήγγειλε ότι θα… εγκαινιάσει καινούργιες μεθόδους έκτρωσης μόλις γίνει πρόεδρος.

Η Hillary, (ή καλλίτερα θα λέγαμε…
”Hitlery”), μια σύγχρονη Ιεζάβελ, θέλει να επιτρέπει με νόμο τα αγέννητα παιδιά να μπορούν να εξοντώνονται με φρικτούς τρόπους και στο τρίτο μήνα της κύησης.



Μάλιστα για το θέμα αυτό ένας γιατρός που εκτέλεσε πάνω από 1.200 αμβλώσεις, αποκαλύπτει ότι έχει συνταχτεί μια σχετική έκθεση σχετικά με το σατανικό σχέδιο που θέλει να εφαρμόσει και εκεί εξηγεί τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις αμβλώσεις που η Κλίντον υποστηρίζει και θα εφαρμόσει μέχρι τα τέλη του χρόνου.

Το βίντεο παρουσιάζει τον μαιευτήρα-γυναικολόγο Δρ Anthony Levatino, που είχε ειδικευτεί από τις αρχές της καριέρας του στις εκτρώσεις μέχρι που συνειδητοποίησε ότι η έκτρωση είναι η δολοφονία των αγέννητων παιδιών και ότι είναι ανήθικο.

Ο Levatino εξηγεί πώς θα γίνονται αμβλώσεις ακόμα και σε πολύ προχωρημένες εγκυμοσύνες, στις 25 εβδομάδες της κύησης.

«Σε αυτό το στάδιο, το μωρό έχει σχεδόν πλήρως αναπτυχθεί και είναι βιώσιμο. Αυτός, ή αυτή, θα μπορούσε να επιβιώσει ακόμα και έξω από την μήτρα σε θερμοκιτιδα, αν η μητέρα γεννούσε πρόωρα», εξήγησε ο Levatino: «Επειδή το μωρό είναι τόσο μεγάλο και αναπτυγμένο, η διαδικασία της καινούργια θανατικής μεθόδου που θέλει να εφαρμόσει η Κλίντον, διαρκεί τρεις ή τέσσερις ημέρες για να ολοκληρωθεί.»

Την πρώτη ημέρα, εξηγεί ο γιατρός, ουσιαστικά δηλητηριάζεις το μωρό βάζοντας μια μεγάλη βελόνα γεμάτη με ένα φάρμακο που ονομάζεται διγοξίνη, μέσω της κοιλιάς ή του κόλπου της γυναίκας, στο πρόσωπο του μωρού, τον κορμό ή την καρδιά. Το φάρμακο, που χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία καρδιακών προβλημάτων, επιφέρει στο μωρό θανατηφόρο καρδιακή ανακοπή και πεθαίνει.
«Αυτό τον θανάσιμο κίνδυνο το μωρό θα τον αισθανθεί», υποστηρίζει ο Levatino. «Τα μωρά σε αυτό το στάδιο αισθάνονται πόνο.»






Κατά τη δεύτερη ημέρα, γίνεται ένα δεύτερο υπερηχογράφημα για να σιγουρευτεί ότι το μωρό είναι νεκρό. Αν το παιδί είναι ακόμα ζωντανό, τότε του δίνεται μια άλλη θανατηφόρα δόση της διοξίνης. Η έγκυος στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της ενώ η διαδικασία της έκτρωσης συνεχίζεται.


Αλλά αν η γυναίκα εργάζεται και δεν προλάβει να φτάσει στην κλινική για να ολοκληρωθεί η έκτρωση, ο γιατρός την συμβουλεύει, «ότι μπορεί ακόμα και σε μια τουαλέτα η μπάνιο να φέρει σε πέρας μονη της την έκτρωση του μωρού της».


«Αν το μωρό δεν βγαίνει από την μήτρα, τότε η διαδικασία προβλέπει μια τεχνητή διαστολή και εκκένωση. Για αυτό χρησιμοποιούνται σφιγκτήρες και λαβίδες για να διαμελίσουν σε κομμάτια το μωρό. Μόλις ο πλακούντας και όλα τα μέρη του σώματος αφαιρεθούν, τότε η άμβλωση έχει ολοκληρωθεί», συνεχίζει.

Η διαδικασία δεν είναι χωρίς κινδύνους για την υγεία της μητέρας. Ο Levatino λέει ότι, καθυστερημένης διάρκειας αμβλώσεις παρουσιάζουν κινδύνους αιμορραγίας, ρήξεις, διατρήσεις μήτρας, ακόμη και το θάνατο της μητέρας. Επιπλέον, εξήγησε ότι οι μελλοντικές εγκυμοσύνες έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο πρόωρου τοκετού, λόγω των τραυμάτων από την έκτρωση στον τράχηλο της μήτρας.

Τέτοια «όμορφα και θαυμαστά» θέλει να επιβάλλει στην αμερικανική και όχι μόνο κοινωνία η «προοδευτική» κ Χίλαρι Κλίντον, αυτή που σακάτεψε την Λιβύη και έστειλε στον θάνατο χιλιάδες ανθρώπους και τώρα θέλει να στείλει μαζί και χιλιάδες αγέννητα μωρά. Ο δολοφόνος ποτέ δεν ξεχνά το αγαπητό του…σπορ, μόνο που στην περίπτωση αυτή, ο δολοφόνος μπορεί αύριο να είναι η προεδρίνα των ΗΠΑ.

Αλλοίμονο μας!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook