16.7.16

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ….. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ……


Όπως σας είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου
‘’ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ….. Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ…..’’ η Αμερική , και ειδικά το ΝΑΤΟ ,   ΔΕΝ πρόκειται να καταπιεί έτσι εύκολα την προδοσία του Ερντογάν μετα την επαναπροσέγγιση του στους Ρώσους .  Πολύ περισσότερο για λόγους πίστης και αφοσίωσης στη συμμαχία , αλλά και παραδειγματισμού στην προδοσία ,  ήταν αναμενόμενο αλλά και επιτακτικό το κόντεμα των ποδιών του ημίτρελου σουλτάνου……
Είναι προφανέστατο ότι η ‘’απόπειρα’’ πραξικοπήματος αλλά και η ‘’αποτυχία του’’  θέλει μια πολύ προσεκτική προσέγγιση….
Δεν νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να μη καταλαβαίνει ότι πίσω από αυτή την απόπειρα πραξικοπήματος  είναι η Αμερική και ειδικά το ΝΑΤΟ. Επίσης,  ιστορικά  όταν οι Αμερικανοί σχεδιάζουν κάποιο πραξικόπημα σχεδόν πάντα πετυχαίνει…..
Επομένως…. είστε σίγουροι ότι το πραξικόπημα απέτυχε… ; Μάλλον όχι….. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο Ερντογάν ‘’προσκύνησε’’ ξανά τα συμφεροντα του ΝΑΤΟ και των αμερικανων υπό την απειλή της επιτυχίας του πραξικοπήματος. Άρα μπορεί το πραξικόπημα φαινομενικά για τη μάζα να απέτυχε , ουσιαστικά όμως ο λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκε πέτυχε….. Θα δείτε τις επόμενες μέρες – μήνες πλήρη στροφή και πάλι του Ερντογάν προς την Αμερική και το ΝΑΤΟ και νέα ύφεση στις Ρωσοτουρκικές  σχέσεις. Αν ο Ερντογάν δεν έσκυβε το κεφάλι τότε σίγουρα το πραξικόπημα θα είχε πετύχει…..
Οι λόγοι της υποταγής του Ερντογάν στους Αμερικανούς είναι πάρα πολύ απλοί…. Όλα τα χρήματα που έχει κερδίσει ο Ερντογάν αλλά και η οικογένεια του έχουν κερδηθεί μέσα από βρομοδουλειές με τους σιωνιστές , τους τζιχαντιστές και τους εβραίους. Να είστε σίγουροι ότι οι μυστικές υπηρεσίες των αμερικανων έχουν πλήρη φάκελο και με κάθε λεπτομέρεια και αποδείξεις για τις δραστηριότητες του ‘’σουλτάνου’’ όπως άλλωστε κάνουν και με όλους τους πολιτικούς που ‘’συνεργάζονται’’ παγκοσμίως.
Θυμάστε άλλωστε διάφορα σκάνδαλα του σουλτάνου , του γιού του αλλά και του οικογενειακού περιβάλλοντος του που διέρρεαν κατά καιρούς και έκαναν λόγο για εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια με το σουλτάνο να εμφανίζεται λιγο μετα πιο….. ‘’ερωτευμένος’’ και πρόθυμος με το ΝΑΤΟ…. !
Ότι χρήματα διαθέτει θα είναι στη μεγάλη πλειοψηφία τους σε τράπεζες του εξωτερικού , δηλαδή στα χέρια των σιωνιστών …. δηλαδή στα χέρια αυτών που τους γύρισε την πλάτη με την επαναπροσέγγιση του με τη Ρωσία.  Επομένως είναι πλήρως παγιδευμένος….. Αν δεν συνεργαστεί και μπλοκάρονται όλα τα χρήματα και αποκαλύπτονται όλα τα σκάνδαλα….. Αν ξανα συνεργαστει τότε και εξακολουθεί να κατέχει τα κλεμμένα και συνεχίζει να παίζει το ρόλο του σύγχρονου σουλτάνου…… Από τη στιγμη που το πραξικόπημα απέτυχε είναι προφανές ότι ο σουλτάνος προσκύνησε…….
Η ‘’δημοκρατία’’ της μάζας νίκησε ! Ο σουλτάνος κέρδισε ! Έχουμε ένα νέο ήρωα στους κόλπους του ΝΑΤΟ ! Έναν πραγματικό νικητή ! Ο κόσμος μπορεί να είναι ήσυχος ότι το καλό επικράτησε του κακού…. 

Στις προσεχείς πιρουέτες του Ερντογάν το λόγο θα έχει η Ρωσία…….

Καλή διασκέδαση Ερντογάν !!

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook