31.7.16

Ανακοίνωση: Όχι στη νέα απάτη της Συνταγματικής Αναθεώρησης και τα ψευτο-δημοψηφίσματα του ΣΥΡΙΖΑ


Άλλη μια απόπειρα διπλής εξαπάτησης του λαού βρίσκεται εν τη γενέσει της από τους γνωστούς πλέον στον...
Ελληνικό Λαό πολιτικούς απατεώνες της «πρώτη φορά αριστεράς», που αφού προχώρησαν χωρίς να ανοίξει μύτη στην παραχώρηση ολόκληρου του δημόσιου τομέα της χώρας και των εθνικών πλουτοπαραγωγικών μας πόρων στους μηχανισμούς της ΕΕ, στις πολυεθνικές εταιρείες και στους κάθε λογής πλιατσικολόγους της Υπερεθνικής Ελίτ (βλ. σχετική Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ εδώ) τώρα επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν πλήρως τα λαϊκά στρώματα από την συνεχιζόμενη και ολοκληρωτική καταστροφή τους.

Ο λόγος για τις «προτάσεις Τσίπρα» που αφορούν στην Αναθεώρηση του Συντάγματος, και οι οποίες συνιστούν άλλον έναν κύκλο πολιτικής εξαπάτησης του Λαού μας και μάλιστα διπλής. Κι αυτό γιατί:

Πρώτον:

Η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης, όπως αυτή και οι άξονές της περιγράφηκαν από τον Τσίπρα στην ομιλία «του», επιχειρεί να στρέψει μακριά την προσοχή και το ενδιαφέρον των θυμάτων της νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης από τον αγώνα ενάντια σε αυτήν ακριβώς την πολιτική που υλοποιούν ανερυθρίαστα οι «αριστεροί» υπάλληλοι της Υπερεθνικής Ελίτ.

Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να εγκλωβίσουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα αλλά και όσους στον έναν ή στον άλλο βαθμό θίγονται από την επέλαση της Νέας Διεθνούς Τάξης (που οι συνέπειές της δεν έχουν ακόμα φανεί στην ολότητά τους) στην ενασχόληση με θέματα που αυτόματα βαφτίζονται «προοδευτικά», ενώ είναι ουσιαστικά αποπροσανατολιστικά και υπαγορευμένα από τις ίδιες δήθεν «αριστερές» ελίτ της ΕΕ και της παγκοσμιοποίησης, που μας έχουν οδηγήσει στην καταστροφή.  (π.χ. αν οι γκέι θα υιοθετούν παιδιά ή αν θα πάψουν να υπάρχουν τουαλέτες ανδρών/γυναικών και άλλα).

Δεύτερον:

Οι ίδιες οι προτάσεις και άξονες της Αναθεώρησης, όπως αυτές παρουσιάστηκαν σε πρώτη φάση, φανερώνουν άλλη μια προσπάθεια να στρέψουν την προσοχή του λαού με ψευτο-δημοψηφίσματα μακριά από τα πραγματικά αίτια της σημερινής καταστροφής που μάς επέβαλλε η Υ/Ε μέσω της ένταξής μας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, καθώς και της προηγούμενης ένταξής μας στο ΝΑΤΟ που οδήγησε στη διχοτόμηση της Κύπρου!.

Προτείνει για παράδειγμα ο Τσίπρας στην ομιλία «του»:...


 

ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ:

www.mekea.org/διακήρυξη




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook